“Duit berjuta pun tɑk bergunɑ kɑlɑu sɑkit” – Elyana

Susulan penu.laran wa.bak ma.ut C0.v1d yang semakin membim.bangkan, penyanyi Elyana turut meluahkan saranan agar semua orang terus menjaga kesihatan walau dalam apa jua keadaan sekali pun.

Elyana menerusi hantaran dalam Instagramnya memberitahu, wang yang berjuta tidak akan bermakna jika ja.tuh sa.kit akibat menga.baikan kesihatan.

“Assalamualaikum semua. Tolong jaga kesihatan okey. Makan suplemen yang boleh kuatkan sistem imun badan.

“Kalau kita sa.kit, duit berjuta pun tak boleh beli kesihatan yang baik. Saya sayang kamu semua,” tulisnya.

Menjengah ruangan komen, rata-rata peminat dan rakan selebriti turut bersetuju dengan apa yang diperkatakan pelantun lagu Kalis Rindu itu.

“Sangat-sangat setuju dengan apa yang kak Elyana kata. Di saat ini, kesihatan lebih tinggi nilainya daripada wang ringgit.

“Semoga akak diberi kesembuhan dan kekuatan serta dilimpahi nikmat kesihatan yang berpanjangan. Teruskan berjuang,” tulis netizen.

Terdahulu, Elyana memaklumkan ibu tercintanya disahkan posi.tif C0.vid dan kini sedang menjalani kuaran.tin.

Dalam perkembangan lain, Elyana baru-baru ini turut berkongsi perkembangan terkini dirinya selepas menjalani beberapa sesi rawa.tan radio.terapi kan.ser lim.foma yang dihi.dapinya.

Penyanyi Elyana baru-baru ini, berkongsi perkembangan terkini dirinya selepas menjalani beberapa sesi rawa.tan radio.terapi bagi mera.wat penya.kit kan.ser lim.foma yang dihi.dapinya sejak beberapa tahun lalu.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar 1 dan 2, Utusan

[3] Gambar utama, Instagram Elyana dan Utusan

Leave a Reply

Your email address will not be published.