(Video) Selepas Hampir Dua Minggu Pemergiɑn Siti Sarah, Shuib Kongsi Keɑdɑɑn Terkini Anak-Anaknya

Berdasarkan perkongsian terbaru Shuib, di halaman Instagramnya, beliau berkongsi wajah-wajah anaknya selepas 2 minggu pemer.gian arwah suaminya itu.

Dari wajah anak itu, ia jelas terpapar anaknya masih lagi berse.dih dengan pemer.gian ibu mereka

Selain itu, Shuib juga ada berkongsi klip nyanyiannya dengan lagu yang berjudul Ku Tak Bisa Bersama arwah dulu.

Manakala, hasil tinjauan warganet, rata-rata memberi komen positif kepada Shuib.

“Korang jgn risau, Shuib akan terus kuat demi anak anak dan mak dan kekuarga beliau… Cuma shuib nk berkongsi moment moment indah bsama org yg dia paling sayang untuk berkongsi dgn peminat peminat….sesiapa pun sukar nk lalui apa yg shuib tgh lalui skrng.. Stay strong Eib..”

“Kongsi je ib selagi boleh kongsi sebab kenangan Dan kesedihan ni bukan boleh simpan Sorang2. Kita kena share and bila kita share, ramai yang bagi semangat Dan salah satu semangat tu datang dari orang sekeliling jugak tak kira jauh atau pun dekat. Mental kita ni akan koyak teruk bila kehilangan salah sorang pendamping yg paling kita sayang. Jadi, kalau tak nak mental ni bawak kita ke Jalan yang memesongkan, sebaiknya kongsi kese.dih.an bersama yg lain agar kita merasa kita tidak bersendirian..”

Shuib juga ada menulis ringkas dalam ruangan komen video tersebut:

Assalammualaikum semua,,,Dalam video ni ada 4 insan yg telah pergi mening.gal.kan kita..Kita sama sama Sedekahkan Alfatihah buat bidadari syurga sy SITI SARAH BT RAISSUDDIN,Arwah Loke Yew,Arwah Kelly dan Arwah Abang Aji.Semoga mereka ditempat dikalangan org2 yg ber iman.Amin

Terdahulu, beliau juga ada meluahkan dirinya sedikit go.yah dengan pemer.gian bidadari kesayangan itu.

Ucapan penuh adalah seperti berikut:

“Tak dinafikan, perasaan ‘ko.yak’ apabila pandang wajah anak-anak. Saya dapat rasakan ar.wah sentiasa ada di sisi.

“Perasaan rindu sangat kuat apabila ar.wah tiada. Anak sulung, Uwais Alqarni banyak mewarisi ar.wah.

“Jika rindu, wajah Uwais yang akan ditatap untuk mengubat kerinduan,” kata Shuib.

Beliau meninggalkan suami dan empat cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang dilahirkan.

Sumber:

[1] Rujukan, Sinetron Malaysia dan Instagram Shuib Sepahtu

[2] Gambar utama, Petua Resepi Bonda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.