Pergi Bersαmα Isteri Selepαs 4 Hari Ditinggαlkan, Puncα Sebenαr Dib0ngkαrkan

“Al-Fatihah kepada pak saudara, baru ke.hi.l@ngan isteri, sekarang pak pula yang p3rgi”.

Itulah perkongsian seorang wanita dipercayai anak saudara kepada lelaki yang pernah tular kerana me.nan.gis atas pe.mer.gian isteri tercinta baru-baru ini.

Berdasarkan sebuah video berdurasi 10 saat yang dikongsikan oleh @dayahzulrimi di aplikasi TikTok, wanita itu berkongsi detik-detik bahagia dia bersama lelaki itu.

Menerusi akaun @dayahzulrimi, wanita itu pernah berkongsi sebuah video pak cik saudaranya itu hampir re.b@h apabila tidak dapat me.nang.gung ke.se.di.han atas pe.mer.gian isteri yang me.ning.gal dunia akibat C.o.v.i.d.

Selain itu, @dayahzulrimi turut berkongsi perbualan WhatsApp ahli keluarga yang memberikan kata-kata semangat kepada anak sulung Allahyarham yang secara tiba-tiba ke.hi.langan kedua-dua ibu bapa dalam waktu terdekat.

Susulan daripada perkongsian itu, rata-rata pengguna sosial media telah me.ning.galkan komen dengan mengakui berasa ter.ke.jut mendengar khabar se.dih berkenaan.

“Baru ke.hi.l@ngan isteri tercinta, se.dih sangat tengok ar.wah macam tak nak lepαskan isterinya,” kata @AnieyHermosa.

“Mereka mesti gembira dapat berjumpa di alam sana, semoga ar.wah ditempatkan di kalangan orang-orang beriman,” ujar @QasehSofeaa.

“Subhanallah setia hujung nya.w@, baru sahaja lepas tengok video isteri ar.w@h,” jelas @FarizAhadi.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar utama,

Leave a Reply

Your email address will not be published.