“Isteri terdet¡k untuk bertudung selepas kisah pemergiαn Allahyrhαm Siti Sarah” – Tajul

Baru-baru ini, perkongsian Tajul di Instagram menjadi perhatian apabila memuat naik gambar isterinya yang kini sudah tampil berhijab.

Meluahkan rasa syukur di atas pe.ru.ba.han tersebut, Tajul berkata pe.mer.gian Allah.yar.ham Siti Sarah men.jen.tik hati isterinya untuk be.ru.bah ke arah yang lebih baik.

“Isteri saya rasa terde.tik untuk bertudung selepas kisah pe.mer.gian Allah.yar.ham Siti Sarah, mula daripada situ dia cakap nak pakai tudung,” katanya.

Kata Tajul lagi, dia sentiasa menyokong keputusan isterinya malah keluarga juga turut suka melihat isterinya kini sudah berhijab.

“Saya tak pernah la.rang dia nak pakai tudung, saya bersyukur sangat-sangat dengan apa yang berlaku sekarang ni, saya suka dan keluarga pun suka,” katanya.

Tajul mendirikan rumah tangga dengan Nurul Shamieza Eddie pada 10 Disember 2017. Pasangan itu dikurniakan anak perempuan bernama Adriana Carisa dan seorang bayi lelaki kini berusia 4 bulan.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut gembira dengan perubahan ini dan mendoakan agar isteri tajul dapat kekal istiqamah.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar Utama, Free Malaysia Today dan TajulOfficial

[3] gambar 1, TajulOfficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.