Jika Vida Jadi Kahwin, Cik B Takkan Panggil Iqbal Dengan Panggilan Ayah, Tapi Sebaliknya Akan Panggil..

Selepas situasi te.gang yang me.lan.da Cik B dan Datuk Seri Vida baru-baru ini, Cik B akhirnya mengambil langkah untuk berdamai dengan ibunya itu.

Jelas Cik B, setelah ibunya memutuskan untuk berkahwin dengan Iqbal Zulkefli baru-baru, dia menga.kui ada berbincang dengan Datuk Seri Vida mengenai is∪ tersebut.

Cik B berkata yang hubungan dengan ibunya sudah baik. Mereka sudah boleh bercakap dan telah rapat semula, malah dah tidur sekali.

Ketika menyentuh topik kahwin dengan ibunya, Cik B ada ber.pe.san agar jαngan berkahwin dan katanya, dan Datuk Seri Vida hanya membalas Insya-Allah.

Tambahan lagi, Cik B berkata yang ibunya ada berfikir semula, setelah membaca statement yang dikeluarkan oleh Cik B, serta setelah membaca komen-komen dari netizen.

“Ada la juga terlintas di fikiran dia, ‘betul juga eh’.”

Jelas Cik B lagi, dia tiada ma.sa.lah dengan Iqbal, Cuma mereka hanya tidak akrab.

Selain itu, Cik B menga.ku yang dia trau.ma dengan perkahwinan Vida terdahulu, jadi ia mend0r0ng reaksi dan tindαkannya itu terhadap keputusan ibunya untuk mendirikan rumah tangga sekali lagi.

Kata Cik B, semua ini dilakukan supaya ibunya tidak se.dih, kerana menurutnya, dia tidak tahu niat sebenar di sebalik keputusan Iqbal untuk berkahwin dengan ibunya.

Cik B juga ada memberitahu, jika ibunya berkahwin juga dengan Iqbal nanti, dia akan memanggil bapa tirinya itu dengan panggilan, ‘yoo bro!’.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Gempak

[2] Gambar Utama, Iluminasi dan Oh Bulan

[3] Gambar 1, Mykmu.net

[4] gambar 2, Berita Harian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.