Pelawak Terkenal Didɑkwɑ Mencer0b0h Rumah Bekas Teman Wanitanya, Siapa ?

Seorang wanita membuat la.po.ran po.lis men.dak.wa bekas teman lelakinya yang juga seorang pelawak popular tanah air men.ce.roboh kediamannya di sebuah kondominium di daerah ini, kelmarin.

“Pelawak tersebut di.dak.wa masuk ke rumah wanita itu yang tidak berkunci selepas pembantu rumahnya keluar lalu me.nye.longkar barang-barang rumah seperti mencari sesuatu.

“Tin.da.kan itu menyebabkan wanita terbabit berasa tidak selesa dan te.ran.cam lalu meng.ha.lau pelawak itu keluar dari rumahnya

“Wanita itu men.dak.wa pelawak tersebut ber.tin.dak demikian kerana me.nge.syakinya membawa balik lelaki lain di rumah berkenaan,”

Kata sumber itu lagi, berikutan itu berlaku per.teng.karan antara kedua-duanya sehingga mendatangkan bunyi bi.sing dan perbuatan mereka telah di.te.gur oleh jiran sebelum pelawak itu beredar.

Sementara itu, Ketua Po.lis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid ketika dihubungi mengesahkan ada menerima la.po.ran daripada wanita tersebut semalam.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid

Jelas beliau, kedua-dua individu terbabit dimaklumkan tidak mahu memanjangkan kēs tersebut dan memilih jalan untuk berdamai.

Terdahulu, wanita tersebut memuat naik gambar pelawak berkenaan di IG Story sambil meluahkan rasa ri.mas dengan mendakwa masih lagi di.gang.gu oleh lelaki itu.

Bagaimanapun, gambar berkenaan sudah di.pa.damkan selepas beberapa minit memuat naik gambar tersebut.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar Utama, News Media Online dan The Star

[3] Gambar 1, Astro Awani

[4] Gambar 2, News Media Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.