“Kongsi dengan kawan jela..” Cik Lan Ditegūr Oleh Fendy Ibrahim Pula Selepas Keluarkan kenyɑtaan Sɑnggup Kahwin Cik B?

Selepas tulɑr mengenai Roslan Shah atau lebih mesra dengan panggilan Cik Lan, mengenai mimpinya menikahi Dato Seri Vida, beliau telah memuat naik satu lagi hantaran di Instagramnya tadi.

Beliau meminta maaf di atas kata-katanya sebelum ini, kerana tidak tahu yang kata-katanya itu akan buatkan orang ramai berɑnggɑpɑn tidak baik.

“InsyaAllah Jodoh Ada di Mana-Mana ys..#MIMPI pun Jadi Isu…Kalau Macam ini HuruHɑrɑ…Cik Lan Sɑnggup Kahwin dengan Cik B dan Iqbal Kahwin dengan Dato Seri Vida hehehehe…Dah Jadi Keluarga 69 Macam ini kan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by roslanshah (@realroslanshah)


Namun, komen dari Fendy turut mendapat perhatian, apabila dia turut menasihati Cik Lan agar tidak berkongsi perkara seperti ini lagi kepada orang ramai.

“Better share dgn kawan2 je la Cik Lan pasal mimpi tu dari tahu dekat umum akhirnya masing2 akan beri herdikɑn pada kita.”

“Once kita mulakan jadi orang akan ambil apa yang kita mulakan dan jadikan story..story demi story maknanya penambahan dalam cerita yang taka da pun akan diadɑkan.”

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut meninggalkan komen yang lawak dan ada juga yang memahami tentang si.tua.si yang dihadapi Cik Lan sekarang ini.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Sinetron Malaya

[2] Gambar Utama, Fendy Bakry dan realroslanshah

Leave a Reply

Your email address will not be published.