Selepas Iqbal, Roslan Shah ‘Mahu’ Kahwin Dengan Datuk Seri Vida, Cik B Bersetuju?

Hang@t diperkatakan mengenai hu.bun.gan cinta, Datuk Seri Vida, muncul pula pelakon Roslan Shah men.de.dah.kan dia bermimpi berkahwin dengan jutawan kosmetik itu.

Pelakon berusia 49 tahun itu berkata dia tidak me.no.lak andai bertemu jodoh dengan Vida. Katanya lagi, dalam mimpi tersebut Cik B dan Kanak menerima dia seadanya.

“Banyak sangat keluar cerita Datuk Seri Vida nak kahwin. Pagi tadi bangun tidur, Cik Lan teringat mimpi berkahwin dengan Datuk Seri Vida pula tiba-tiba. Cik B dan Kacak terima Cik Lan seadanya. Mimpi kali pertama,” tulisnya di Instagram.

Menerusi perkongsian itu, Roslan turut berseloroh mengatakan mujur ianya hanya satu mimpi dan dia tidak mampu nak beri RM1 juta sebulan.

“Selamat cuma mimpi. Tapi kalau sudah berjodoh, nak buat macam mana ya. Cik Lan tak mampu nak beri satu bulan satu juta.

“Cik Lan mampu kasi makan rojak buah Maznah Ke Tu saja. Cik Lan orang mis.kin.lah. Ini gambar kenangan Cik B dan Kacak semasa kecil dulu ya,” katanya.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi dikalangan netizen yang terhibur dengan pen.de.da.han tersebut serta tahu bahawa Roslan sememangnya seorang yang suka berjenaka.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar 1, mStar

Leave a Reply

Your email address will not be published.