Hamil Anak Ketiga, Syatilla Melvin Aku¡ Ada Mengɑlami L0ya Yang Pel¡k

Kini hamil anak ketiga, pelakon Syatilla Melvin berkongsikan dia turut mengɑlɑmi simpt0m ma.buk hamil seperti lo.ya dan mun.tah-mun.tah.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Syatilla meluɑhkɑn rasa bahawa dia loy.a melihat rumahnya sendiri. Ujarnya, apabila bangun sahaja tidur, dia terasa seperti nak mun.tah melihat persekitaran serta langsung tidak boleh melihat dekorasi rumahnya.

“Tilla tak boleh tengok rumah Tilla sendiri. Ya Allah rasa nak mun.tah bangun pagi tengok rumah sendiri. Barang2 rumah yang Tilla deko semua tak boleh pandang. Ma.tilah macam ni Ya Allah. @shaheizy_sam takkan kena tidur hotel sampai beranak?” tulisnya.


Perkongsian Syatilla itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut berkongsikan situasi sama ketika hamil sehingga ter.pak.sa ber.pin.dah ke rumah ahli keluarga lain.

Dalam pada itu, peminat turut mendoakan agar proses kehamilan Syatilla dipermudahkan serta kandungan dalam keadaan baik-baik sahaja.

Syatilla berkahwin dengan Sam pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan dua cahaya mata Syeriv Samheizy, 4, dan Sarima Samheizy kini berusia setahun.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar Utama, Samtilla dan Harian Metro

[3] Gambar 2, Samtilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.