Iqbal Kongsi Situāsi Sebenar, Dedāh Pernah Kena Hālāu Dan Dibāling Selipar Ke Muka?

Baru-baru ini hāngāt tentang ¡su yang Dato Seri Vida akan berkahwin dengan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli.

Namun, pernikahan mereka mendapat ten.tā.ngān yang hebat dari anak Vida sendiri, iaitu Cik B dan Vida dan selepas itu banyak ¡su yang timbul di antara Vida dan Iqbal.

Malah, tu.lar hari ini, apabila Iqbal tampil berkongsi si.tua.s¡ sebenar yang berlaku di antara mereka berdua sebelum ini.

Kata Iqbal, dia kerap menerima layanan yang kurang menyenangkan daripada jutawan kosmetik itu, semasa bekerja dalam syarikatnya.

Malah, Iqbal men.de.dah.kan yang dia pernah dibuāng kerja dari syarikat Vida dan kemudiannya dipanggil semula untuk bekerja, dengan tawaran rumah banglo bernilai Rm2 juta berserta sebuah kereta mewah.

Namun, Iqbal me.no.lāk kerana pada ketika itu dia sudah pun mempunyai bisnes sendiri, dan sudi membantu Vida secara percuma sahaja jika dia memerlukan bāntuān.

Tetapi, Iqbal mengatakan yang dia ke.sal apabila Vida sebaliknya post video yang memberitahu seolah-olah dia yang me.ra.yu untuk bekerja semula.

Lebih pa.rah apabila difahamkan yang Vida pernah melakukan ke.ke.rasan terhadap Iqbal kerana cem.bu.ru.

Iqbal juga memberitahu yang dia ke.sal dengan sikap Vida yang tidak memberitahu anak-anaknya dengan jelas, tentang hubungan mereka sehingga me.nim.bulkan sa.lah faham sebegini.

Malah, sekarang lebih te.ruk apabila Cik B pula meletakkan syarat supaya dibelikan kereta Mercedes bernilai Rm1 juta jika ingin bernikah dengan ibunya, Vida.

Namun, Iqbal mengatakan yang dia sudah terlalu ke.ce.wa dan menganggap maruahnya sudah di.ja.tuhkan kerana terlalu banyak perkara yang telah di.pu.tar be.lit.kan.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Gempak

[2] Gambar Utama, Ahmad Iqbal Zulkefli dan Dato Seri Vida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.