Status Terkini Perbicaraan Pelαnggαran SOP Beli Karpet Neelofa

Tan Sri Dr. Muhammad Shafee Abdullah yakin k.e.s pe.lang.ga.ran prosedur o.pe.ra.si standard (SOP) Pe.rin.tah Ka.wa.lan Pergerakan Bersyarat (PKPB) oleh selebriti popular, Noor Neelofa Mohd. Noor dan suaminya di sebuah premis permaidani di Nilai, Mei lalu mempunyai peluang yang baik untuk menang.

“Kami agak yakin k.e.s ini bagus, tetapi kadangkala kita buat representasi supaya tidak bu@ng masa, benda ini kecil, daripada semut ia jadi gajah.

“Dokumen telah diterima dan kami akan kaji untuk persiapan pem.be.laan atau membuat representasi,” katanya yang sebagai pihak pembelaan selepas prosiding itu.

Terdahulu, Mah.ka.mah Ma.jis.tret di sini hari ini menetapkan 21 Oktober depan sebagai tarikh sebutan semula k.e.s pe.lang.ga.ran SOP PKPB oleh pasangan selebriti popular tersebut.

Sebelum ini, Kosmo! melaporkan pasangan selebriti itu men.ga.ku tidak ber.sa.lah me.lang.gar SOP PKPB ketika di.dak.wa di Mah.ka.mah Ma.jis.tret Seremban pada 20 Mei lalu.

Ke.sa.la.han itu di.dak.wa dilakukan mereka ketika berada di sebuah premis menjual permaidani di Nilai 3 di sini pada 2 Mei lalu. –

Sumber:

[1] Rujukan, K! ONLINE

[2] Gambar 1, Coconuts

[3] Gambar 2, Laptrintz

[4] Gambar utama, Astro Awani

Leave a Reply

Your email address will not be published.