Iman Troye Tαmpil Perjelaskan Spekulαsi Tunang; “Saya & Naim Daniel Memang Macam…”

“Sudah bertunang ke?”

Persoalan tersebut yang mem.ban.ji.ri ruangan komen sebuah hantaran Instagram milik penyanyi Iman Toryer selepas dia memuat naik foto seperti sudah melangsungkan majlis pertunangan.

“Alhamdulillah,” tulisnya dalam ruangan kapsyen seperti mengiakan dan memberi bayangan bahawa dirinya kini sudah di.la.mar orang.

Manis berbaju kurung berwarna hijau dan memegang sejambak bunga, pelantun lagu Teman itu turut men.gun.dang tanda tanya ramai apabila meletakkan tag akaun Instagram Naim Daniel pada foto tersebut.

Menjelaskan situasi sebenar, Naim atau nama sebenarnya Muhammad Naim Daniel Baharin, 24, berkata, tindakan Iman hanyalah gurauan semata-mata.

“Saya dan Iman tidak bertunang pun, itu cara kami bergurau.

“Sebelum itu, dia sudah bertanya dan maklumkan kepada saya terlebih dahulu sama ada boleh atau tidak gurau begitu,” katanya kepada Kosmo! Online hari ini.

Dihujani dengan pertanyaan tentang gurauan tersebut oleh netizen, Naim sempat memohon maaf sekiranya perkara tersebut men.gun.dang rasa tidak selesa kepada umum.

“Apabila Iman buat begitu, saya saja nak bergurau dengan orang ramai.

“Apa pun, saya minta maaf sekiranya gurauan tersebut men.gang.gu ke.ten.te.ra.man awam,” ujarnya lagi.

Hasil tinjauan, Iman dilihat sudah memadam tag nama Naim pada foto tersebut.

Difahamkan, foto tersebut dirakam dalam sebuah majlis pertunangan seorang rakan mereka.

Terdahulu, Iman sering dikaitkan mempunyai hubungan cinta bersama Naim susulan sering memuat naik foto berdua dalam media sosial. –

Sumber:

[1] Rujukan, K! ONLINE

[2] Gambar 1, Astro Awani

[3] Gambar 2, Oh My Media

[4] Gambar utama, mStar dan Astro Awani

Leave a Reply

Your email address will not be published.