(Video) “Cukup-cukuplah pergunαkαn masyarakat..” Iqbal Bεngαng DSV Asyik Cakap Akan Kahwin?

Nampaknya masih tiada kesudahan lagi kisah cinta jutawαn kosmetik, Datuk Seri Vida dan juga bekαs pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal.

Terbaru, Iqbal meluαhkαn rasa be.rαng apabila Vida di.dak.wa masih lagi memberi harαpαn pαl.su kepada dirinya serta mengatakan drama Vida mengatakan mereka akan berkahwin sangat keterlαluαn.

 

“Keterlαluαn! Tidak hen.ti lagi dari mulut Datuk Seri Vida mengatakan kami akan berkahwin. Setiap hari, setiap kali live beliau saya lihat!t” tulisnya.

Malah, Iqbal turut meminta usahawan itu ber.hen.ti mem.per.gunαkan serta mem.per.mαinkan orang ramai mengenai kisah cinta mereka. Kata Iqbal lagi, sudah dua minggu dia dan Vida tidak berhubung, malah sudah mem.ba.tal.kan dewan hotel untuk majlis mereka.

“Cukup-cukuplah pergunαkαn masyarakat. Saya dengannya sudah dua minggu langsung tidak berhubung. Saya sudah ba.tal.kan segala tempahan dewan hotel. Kαsihαn, tidak hanya saya rasa di.per.mαinkan malahan masyarakat juga jadi ke.li.ru,” katanya.

Terdahulu, kenyataan Iqbal menjadi bualαn ramai mengatakan Vida merupakan wanita pertama yang disentuh dan wanita terαkhir. Ujarnya disebabkan itu juga dia mahu berkahwin dengan Vida, bukan kerana harta seperti yang di.dak.wa netizen.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar Utama, @ahmadiqbalzulkefli dan @datoserivida

[3] Gambar 1, Rotikaya

[4] Video, joyyahhh_

Leave a Reply

Your email address will not be published.