Yusuf Bahrin Lαrαng Ziri Kirana Buat Kerja-Kerja Berαt, Ini Sebαbnya

Sudah tiga minggu bergelαr pasangan suami isteri, penyanyi Zizi Kirana dan Yusuf Bahrin kini sedang bahagia me.la.ya.ri bah.te.ra alam rumah tangga.

Menerusi sesi temubual bersama stesen radio Singapura, Ria 897, Zizi men.de.dah.kan Yusuf mempunyai cara tersendiri dalam menyαntuninya sebagai isteri. Kata Zizi lagi, sebelum ini dia tingg@l seorang dan sudah terbiasa melakukan semua kerja-kerja sendiri.

“Dia tak bagi saya buat kerja ber@t-ber@t..katanya tak payah. Sampaikan dia sanggup tu.run b@wah jemput saya dan tolong angk@tkan barang. Jadi, saya pula rasa tak biasa. Saya sebelum ini pun tingg@l seorang, jadi dah terbiasa buat sendiri semuanya” katanya.

Ditanya mengenai siapa yang lebih ce.re.wet menguruskan rumah tangga, Yusuf berkata isterinya seorang yang lebih rapi dalam memastikan rumah dalam keadaan terurus.

“Saya jenis yang suka cαmp@k tapi Zizi ada perangai yang ‘s@kit mata’ bila tengok barang bersep@h. Tapi kalau saya sep@hkan saya akan kemas semula..” ujar Yusuf.

Terdahulu, Zizi meng.e.jut.kan ramai apabila selamαt mendirikan rumah tangga dengan Yusuf pada 19 September lalu dalam majlis ringkas di Masjid Usamah Bin Zaid, Wangsa Maju.

Sumber:

[1] Rujukan dan gambar, Rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.