(Video) Akhirnya Terjawab Sama Ada Dayah (Isteri Arwαh Abam) Pergi Melawat Arwαh Mertua

Seperti yang diketahui ramai, Ibu kepada Ali Puteh telah pun me.ning.gal dunia pada hujung bulan September yang lalu.

Pe.mer.gian bondanya pasti me.ning.galkan ke.san yang amat mendalam buat Ali Puteh. Tambahan pula dengan pe.mer.gian abangnya dan anaknya tahun lepas pasti masih dirasai juga.

Menerusi rancangan Melodi sebentar tadi, Ali puteh memberitahu yang bondanya langsung tidak ber.semu.ka dengan b@lu Abam serta cucunya disebabkan PKP dan lain-lain lagi.

Namun, bondanya ada meluahkan perasaan reda dan tidak kisah dengan perkara tersebut dan dia hanya mampu menganggap yang Abam tidak pernah berkahwin dan tidak me.ning.galkan zuriat, kerana tidak mahu timbul perasaan rindu terhadap cucunya itu.

Di.tu.duh tidak memberikan nafkah terhadap anak saudaranya itu, Ali Puteh memberitahu yang urusan mereka di mahka.mah belum selesai dan mungkin akan selesai pada penghujung tahun ini.

Dalam pada itu, Nor Hidayah turut ditemu bual tentang pe.mer.gian ibu mertuanya itu, namun dia tidak ingin mengulas lebih lanjut mengenai perkara itu.

Sebaliknya dia hanya berkongsikan mengenai perkembangan anaknya itu dan mengharapkan agar orang ramai mendoakan yang baik-baik untuk dia dan anaknya itu.

Video:


Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Malaysia Viral

[2] Video, TV3 Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.