Bercinta Dengan Juruterbang, Wany Hasrita Bakal Kahwin?

Penyanyi idaman semua, Wany Hasrita mengambil keputusan untuk berdi@m diri mengenai statusnya yang di.dàk.wa bercinta dengan seorang juruterbang.

Selagi masih bεlum mempunyai i.kã.tan sah, apabila ditanya berkaitan siapakah ge.ran.gan yang berjaya me.nām.bat hati beliau mengatakan kur@ng selesa untuk dikongsi bersama dengan peminat.

BH Online melaporkan, penyanyi yang popular dengan Lagu Menahan Rindu itu juga memb1das spe.ku.la.si kon0nnya akan me.ná.måt.kan zaman bujang dengan jejaka bertuah tersebut yang juga merupakan seorang juruterbang dalam masa terdekat.

“Saya moh0n måaf, jika boleh saya tidäk boleh mengulas lanjut berkaitan hal ini.

“Sejujurnya, setakat ini, ti@da apa yang boleh dikongsikan kerana belum perancangan rasmi. Kad kahwin pun bêlum ada lagi.

“Namunn begitu, sekiranya sudah pasti dan tarikh perkahwinan sudah ditetapkan, saya akan berkongsi dengan anda semua,” ujar penyanyi cantik molek itu.

Penyanyi yang berusia 29 tahun itu mengakui bahawa bukan soal risáu dan bim.bang jika teman istimewa diråmpas orang lain kerana cuba me.râh.sia.kan identiti kekasih hati kepada khalayak ramai tetapi hanya cuba untuk belajar daripada pengalaman lepas.

“Selain itu, saya sentiasa berwaspāda dan menjadi kisah cinta rakan artis sebagai teladan. Untuk saya, biarlah segalanya ini menjadi suatu mis.te.ri.

“Apabila segalanya sudah jelas, tiba masanya untuk saya buat pengumuman kerana tidak tahu apa yang akan terjadi sepanjang perhubungan berlangsung,” ujarnya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar ohmymedia.cc

[2] Gambar utama, Ilmunisasi dan Kosmo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.