“T1ada Sesiapa M@hukan Saya” Apa Punca Fezrol Khan Mendud@ Selama Lima Tahun? Kali ini Dia Bersuara…

Baru-baru ini perkongsian pelakon Fezrol Khan menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambarnya berbaju Melayu dengan kapsyen ‘Selamat menikah semoga kekal hingga akh1r hay@t’.

Menjelaskan mengenai perkongsiannya itu, Fezrul berkata dia hanya bergur@u sahaja. Ujarnya entri tersebut adalah untuk mempromosikan drama terbaru lakonannya berjudul G@ntung.

“Ti@da apa-apa pun. Seng@ja saya buat begini kerana MIG t@k benarkan saya siarkan apa-apa gambar promosi. Jadi saya muatkan gambar sesuka hati saya,” katanya.

Sudah lima tahun mendud@, Fezrul berkata dia tid@k pernah terfikir untuk kembal1 mendirikan rumah tangga. Katanya lagi t.ia.da wanita mahukan dirinya.

“T1ada sesiapa m@hukan saya. Jadi, apabila ada masa saja, saya akan berkebun. Kalau nak kata saya pandai kahwinkan durian Musang King, itu memang betul,” katanya.

Fezrul pernah mendirikan rumah tangga dengan Noorhafizah Zulkafli pada 5 Mei 2012 namun bercer@i pada 19 Ogos 2015. Mereka dikurniakan seorang anak, Farrel Khan, 8, kini di bawah jagaan bekas isterinya. Semoga yang baik-baik untuk perjalanan karier Fezrul Khan. Terus sukses dan dikurniakan kesihatan yang baik.

 

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar : Rotikaya

[2] Gambar utama : illuminasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.