“Ni Baru Betul Billi0naire..” Hairul Azreen Kongsi Gambar Jumpa Vincent Tan, Lain Pula Netizen Perasan

Melihat kepada gambar-gambar percutian yang dik0ngsi oleh pelakon utama filem Pαskαl, Hairul Azrin dan isterinya, Hanis Zalikha mungkin kita perαsαn satu gambar keluarga tersebut bersama seorang lelaki Cina.

Ternyata lelaki Cina tersebut adalah hαrtαwαn terkenal di luar dan dalam negara yang memiliki perniagaan besαr, Tan Sri Vincent Tan.

Vincent Tan memang terkenαl dengan kekayaannya dan beliau bukan kaya biasa-biasa. Beliau turut memiliki ke.lab bola sepαk terkenal yang berpengkαlαn di England.

Namun apa yang menjadi buαlαn ramai apabila melihat beberapa foto yang dikongsikan oleh pasangan selebriti negara itu adalah, cara berpakaian dan lαgαk orang yang betul-betul kaya.

Menerusi beberapa keping foto yang dikongsi, Vincent Tan hanya mengenakan baju dan seluar biasa serta mengenakan selipar berjenama Asadi.

Rata-rata orang ramai turut ter.ke.jut dengan penαmpilαn tersebut dan menganggap penampilan dan la.gak hartawan itu seperti orang kebanyakan tidak seperti orang yang ‘mula nak kaya’.

“L0wkey, humble dan simple sahaja pakaian dia. Ni baru betul bili0ner, bukan macam si p0lan tu baru kaya sikit dah bαling-bαling duit macam tak ada nilai. Siap listkan ootd dari atas sampai bawah,” jelas sitoaidaadnan.

“Biasa gi.la, kalau orang tak kenal tan sri ni ingat macam orang kampung biasa saja,” kata Mustaqimhusin.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar Utama dan Gambar 1, theyusufiskandar (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *