Sudαh Bercεrαi Tαlαk Tiga Dengan Malaysia, Sajat Dεdαh Lokasi Terkininya?

Se.ki.an la.ma meng.hi.lang.kan diri sejak h.a.n.g.a.t diperkatakan mengenai pe.na.ha.nan.nya di Bangkok, Thailand bulan la.lu, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman muncul di IG Live tengah hari tadi.

Menerusi sesi live itu, Sajat memaklumkan dia kini berada di Australia dan sedang menja.la.ni kua.ran.tin di negara itu.

Sajat turut berkongsikan dirinya sangat bahagia kerana sudah be.bas dan boleh menjadi diri sendiri. Ujarnya lagi, dia mempunyai perancangan untuk membuka perniagaan di negara itu. Kata Sajat lagi, dia juga akan menghadiri wawancara di s.a.l.a.h satu media di Australia untuk bercerita mengenai dirinya.

“Saya sangat happy sekarang, saya boleh jadi diri sendiri, boleh tenang tak ada gang.gu.an. Saya hanya nak fokus perniagaan. Saya boleh pakai apa saja dekat sini, saya t.a.k ga.ng.gu siapa-siapa pun.

“Pasal saya punya jan.ti.na, dekat sini jan.ti.na saya wanita, diorang dah check semua h.e.a.d to t.o.e, saya t.a.k perlu ra.gu-ra.gu dah,” katanya.

Mengulas mengenai pertanyaan netizen mengenai kes.nya apabila dia perlu ‘men.ye.lu.dup’ masuk ke negara jiran untuk me.la.ri.kan diri, Sajat berkata apa yang ter.ja.di ti.dak.lah seperti yang di.sang.ka.

Jelasnya lagi, dia sentiasa menghormati kerja pi.hak P.o.l.i.s Di.ra.ja Malaysia (P.D.R.M) yang menjalankan tugas dengan baik.

Sementara itu, menjawab mengenai soalan a.g.a.m.a, usahawan sen.sa.si itu menjelaskan ianya perkara pe.ri.ba.di serta memberitahu dia ti.d.a.k akan men.ga.ku hal berkaitan jan.ti.na.nya se.hing.ga ke lu.ba.ng k.u.b.u.r.

Kata Sajat lagi, dia tetap wanita dan me.lu.ah.kan ra.sa ke.ce.wa apabila ada yang me.min.ta.nya untuk be.ru.bah sedangkan da.la.man.nya seorang wanita.

Di.ak.hir sesi live itu, Sajat turut mengesahkan dia sudah pun ber.ce.rai ‘t.a.l.a.k tiga’ dengan Malaysia dan tidak akan kem.ba.li lagi.

Sumber:

[1] Rujukan : Rotikaya

[2] Gambar utama : xtra.com

[3] Gambar 1 dan 2: dreshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *