Gambar ‘Mεsrα’ Dengan Lelaki Lαin, Bεkαs Isteri Dα’i Farhan Sudαh Menikαh?

Sele.pas ber.ce.rai dengan pen.dak.wah be.bas pada tahun la.lu, be.kas isteri Da’i Farhan iaitu Dr Erin telah memberi satu pe.tun.juk baharu bahawa dirinya su.dah berkahwin.

Melalui perkongsian di so.sial medianya, Dr Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi telah memasukkan gambar dirinya bersama seorang individu yang dika.bur.kan wajah.

Hal ini menim.bul.kan tan.da tanya ne.ti.zen.

Gadis yang men.jang.kau usia 41 tahun itu menjelaskan, dia begitu bersyukur hidupnya kini di.lim.pa.hi dengan kebahagiaan dan mengatakan ti.dak per.nah berasa ‘o.b.s.e.s’ dengan seseorang sebe.lum ini sehingga kedatangan je.ja.ka mis.te.ri ter.ba.bit.

“T.ak per.nah ra.sa o.b.s.e.s dengan seseorang macam ni aih.h haha..baru faham awat dia buat akak mo.del gallery telefon dia.. betul la orang cakap ke.jar.lah cinta s.ang pe.mi.lik cinta pasti kamu bi.sa memiliki ha.ti yang terbaik untuk kamu,” ujarnya.

Menurut ibu kepada 8 orang cahaya mata itu, dia berterima kasih kepada in.di.vi.du berkenaan kerana selalu ada di.si.sinya dan berjanji akan ‘ber.ju.ang’ bersama-samanya untuk meneruskan bah.te.ra rumah tang.ga mereka.

“Terima kasih wahai ke.kan.da yang sentiasa ada menemani adinda walaupun ja.uh di mata tapi tetap di minda, sentiasa memberikan ka.ki dan tan.gan untuk akak ni haaa..

“Ishh la dah t.u.a-t.u.a baru nak rasa ada suami yang ber.func.tion.. i always pray & will f.i.g.h.t for u if i need to do so to re.ma.in u in my life he.re af.ter.. i w.on’t let u go for any rea.son ex.ce.pt g.o.d’s ul.ti.ma.te will,” ujarnya.

Se.be.lum.nya, Dr Erin dan Da’i Farhan me.nim.bul.kan kon.tro.ver.si apabila dikatakan berkahwin secara se.nyap-sen.yap di Mekah pada November 2019 tan.pa pen.ge.ta.huan isteri pertama.

Namun perkahwinan mereka ti.d.a.k kekal lama. Dai Farhan ber.ce.rai dengan Dr Erin yang juga dikenali sebagai wanita ‘aura ke-19’, Da’i Farhan berkahwin semula dengan be.kas isteri Fatin Nurul Ain pada Mei lalu.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: ohmymedia.cc

[2] Gambar : Facebook Dr Holis

Leave a Reply

Your email address will not be published.