Kisah DS Vida Mαkin Berbεlit, Kali Ini Komen Bαlαs Nad Zainal Mencμri Tumpuan Netizen

Semakin sensasi di media sosial berlegar tentang isu bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Iqbal yang mende.dah.kan DSV telah mener.jah ke rumahnya pada malam hari.

Dalam pada itu, DSV mengatakan bahawa dia mahu menyelamatkan Iqbal daripada disi.hir tetapi Iqbal ti.dak mengen.dah.kannya.

Walau bagaimanapun, Iqbal menyatakan sebaliknya yang dia ti.dak disi.hir tetapi dia sangat terke.jut dan pe.nat apabila dirinya diter.jah secara menge.jut oleh jutawan kosmetik itu.

Tetapi, video yang dimuat naik itu mendapat reaksi yang berbe.za daripada netizen yang rata-rata sudah mu.ak dan menyam.pah dengan isu yang semakin berla.ru.tan yang tia.da kesu.da.han.nya.

Apa yang menarik, Engku Emran, suami kepada Noor Nabila turut ti.dak mele.pas.kan peluang untuk mening.galkan komen sin.di.ran yang mengatakan Netflix patut tawarkan kisah DSV diaba.dikan didalam sebuah siaran TV.

“Saya harap satu hari nanti Netflix akan tawarkan untuk buat kisah sebenar tentang DSV yang penuh komedi”.

Di samping itu, pelakon Nad Zainal turut memberi komen yang agak lucu dimana dia mengatakan mengapa perlu jumpa sedangkan boleh saja membuat video call.

Sebelumnya, DSV mengatakan dia sanggup menyelamatkan bakal suaminya dan ti.dak kesah men.ge.nepikan soal ma.ru.ahnya.

Menurutnya lagi, si.hir tersebut bu.kan untuk ditujukan kepada Iqbal tetapi ianya ditujukan kepada dirinya dan Iqbal hanyalah mang.sa keadaan.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: bartasangbad.site

[2] Gambar-gambar lain: Instagram Datuk Seri Vida

Leave a Reply

Your email address will not be published.