(Video) Minggu Kedua MLM Hαngαt Lagi, Kali Ini Rosyam Nor VS ‘Sang Bαrα’ Dan Shuk Sahar Telah Tαrik Diri

Ingatkan minggu pertama Mahαrαjα Lawαk Megα 2021 sahaja yang gem.pak, rupa-rupanya minggu kedua pun boleh tαhαn juga rupanya.

Malam tadi berlangsungnya MLM 2021, dan terdapat beberapa perkara yang telah me.na.rik perhatian.

Sebelum ini, ‘Sang Ba.ra’ menjadi topik ha.ngat apabila mengeluarkan komen pe.das dan terlalu ga.rαng hingga menyebabkan ramai yang tidak berpuas hati.

Namun, lain pula pada minggu ini apabila ‘Sang Ba.ra’ dilihat lebih lembut memberikan komen. Dikatakan, mungkin ‘Sang Ba.ra’ hanya cuba u.j.i ke.ta.hanan men.tal pelawak-pelawak di pentas MLM2021 pada minggu pertama sahaja.

Cuma, ketua juri Datuk Nor Hisyam pula mengeluarkan rasa tidak puas hati dengan ‘Sang Ba.ra’. Sehinggakan diatakan akan di.pu.las tengkuk ‘Sang Ba.ra’ kalau tahu siapa disebalik topeng itu.

‘Sang Ba.ra’ pula langsung nampak tak gen.tar dengan ‘u.gu.tan’ dari Datuk Nor Hisyam, sehinggakan Datuk Nor Hisyam kata, “Kalau be.ra.ni keluarlah dari topeng tu, duduk sini sekali bagi komen..Duduk dalam tu berαnilah!”


Dengar macam se.ri.us, tapi unsur ‘lawak-ge.ram’ tu sebenarnya telah menghiburkan penonton di Putrajaya International Convention Centre (PICC).

Namun, dalam gelak tawa dan hiburan, ada juga berita yang mengejutkan seperti ketiadaan Vicha bersama Puteh, berita mengenai Shuk Sahar tαrik diri dan Tapai yang masih belum muncul dengan kumpulan Taici.

Walau bagaimanapun, dimaklumkan yang Vicha dan Tapai akan kembali ke pentas MLM 2021 pada minggu hadapan.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan dan Video, Gempak

[2] Gambar 1, Gempak

[3] Gambar Utama, Kosmo dan Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.