“Saya rasa nak kenαl dia lebih dalam dan dekat sebab..” Iqbal Terpikαt Dengan Rossa?

Seperti semua sedia maklum, Iqbal telah membawa di.ri ke Indonesia, terbaru usahawan sen.sa.si tersebut sedang mendekat penyanyi terke.nal negara seberang, Datuk Sri Rossa. Iqbal menyifatkan beliau seorang yang lemah lembut, sopan dan minimalis dalam berfesyen.

“Semalam saya dijemput untuk tayang perdana filem Love Kn0ts dan kebetulan Rossa ada hadir sebagai salah seorang yang pent.ing dalam filem itu”.

“Saya rasa saya nak ke.nal Rossa dengan lebih dalam dan dekat sebab dia sangat humble. Tapi tak ada ni.at nak r0sak hubungan dia dengan siapa-siapa pun hanya nak berkenalan’.

“Saya suka tengok dia, dia profesional, humble, low profile, tak gedik, sopan, bercakap pun tak bising, minimal, tidak sarat bila berfesyen dan bercakap pun lemah lembut,” katanya kepada mStar.

Iqbal memberitahu dia berasa le.ga selepas berpindah ke Indonesia kerana kedatanganya disambut baik. Iqbal juga berniat untuk tinggal lama di sana dan cuba untuk memasuki pasa.ran Indonesia sekiranya ada re.ze.ki.

“Saya rasa akan duduk lama dekat sini tapi tak tahu sampai bila sebab rasa tak berapa te.nang dekat Malaysia.”Saya juga dalam proses untuk masuk program TV di sini tapi tak bera.ni lagi nak confirm, masih dalam perbincangan”.

“Saya juga try nak appr0ach Melly Goeslow untuk buat lagu, tapi tengok dulu rate mereka. Saya suka dengan melodi dan arrangement lagu mereka”.

Pada masa yang sama, Iqbal ingin mencari ketenangan daripada memikirkan ma.sa.lah yang dia ha.da.pi di Malaysia.

“Yang sejujurnya saya memang nak bawa diri nak lari sekejap. Bukan tak ada arah tujuan”.

“Saya akan ambil masa yang lama akan duduk sini.Saya rasa harus pandang ke depan dan nak hidup saya lebih banyak perkembangan”.

Sumber:

[1] Rujukan, Mstar

[2] Gambar Utama, Mstar

[3] Gambar lain-lain, iluminasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.