Net¡zen D0akan Fazley Yaakob Tersingk¡r GV8? Sekali Ini Resp0nsnya Buatkan Ramai Terdiαm

Boleh dikatakan selama dua minggu berturut-turut Datuk Fazley Yaakob mendapat tempat terc0rot dalam Ge,gar Vaganza musim ke-8. Datuk Fazley Yaakob terbuka menerima k0men dari netizen yang mend0akannya tersing.kir dari G.V8.

Beliau berkata para penonton be,bas untuk menyuarakan pendapat mereka dan memberi kri.tikan. Beliau mengganggapkan dirinya masih mendapat perha,tian di GV8.

“Apabila ke pentas GV minggu pertama saya dah buka minda dan saya tak tutup pun ruang k0men, saya benarkan mereka untuk kri,tik, menge,ji dan sebagainya”.

“Bila di pentas GV kita milik mutlak penonton, hak mereka untuk menilai. Jadi bila ada orang minta kita terkeluar, maknanya orang ambil peduli untuk apa yang kita buat”.

“Kalau orang tak nak pilih siapa yang mereka nak keluar maknanya saya tak tonjolkan apa-apa di pentas GV,” kata Fazley kepada mStar.

Semalam Datuk Fazley telah menyanyikan lagu Laguku Untukmu pada konsert GV8. Beliau telah berada kedudukan kedua terbawah dengan markah sebanyak 56 peratus.

Datuk Fazley juga mengakui bahawa nyanyian yang dipersembahnya kurang menyen.gat dek kerana sudah 10 tahun beliau tidak berak.si dipentas besar ini.

Walau bagaimanapun, Datuk Fazley tetap akan gembira sekiranya beliau tersing.kir pada konsert yang akan datang.

“Saya dah jelaskan 10 tahun tak menyanyi, dah bertahun-tahun tak nak masuk GV, tapi kali ini saya masuk untuk anak perempuan saya.

“Kalau saya tersing.kir pun, saya tetap akan berasa happy sebab saya dah buat apa yang saya nak buat,” ujarnya.

Sumber:

[1] Rujukan, Mstar

[2] Gambar Utama, Mstar

[3] Gambar 1 dan 2, Fazley Yaakob (Instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published.