Bermodalkan Wajah Tampan Dan Kacak, Penjaga Gol KL City Cμri Tumpuαn Ramai Gadis, Rupanya..

Semalam, KL City Fa baru sahaja merangkul kejuaraan Piala Malaysia edisi ke 100 apabila mereka berjaya mene.waskan juara berta.han JDT dalam perlawanan yang begitu sen.git dan menghiburkan.

Dalam perlawanan itu, Kuala Lumpur City (KL City) berjaya melakar kemenangan 2-0 dalam aksi final Piala Malaysia di Stadium Nasional Bukit Jalil, semalam.

Kemenangan itu juga cukup bersejarah buat skuad The City Boys yang me.na.mat.kan ba.di kkejuaraan selama 32 tahun untuk mengapai kembali piala berprestij berkenaan dan lebih manis ia dilakukan pada ulang tahun ke-100 Piala Malaysia, selain meraih tiket ke Piala AFC musim hadapan.

Dalam perlawanan akhir semalam, apa yang mencu.ri tumpuan adalah kelibat penjaga golnya iaitu Kevin Mendoza yang beraksi begitu bagus dan kental mena.han asa.kan pemain JDT

Ditambah pula wajahnya yang kacak dan segak, ianya menjadi daya tarikan terutamanya untuk para gadis di luar sana yang meminatinya.

Kehebatannya  juga menjadi na.di utama skuad The City Boys ken.tal ber.tah.an sehingga be.rak.hir.nya seluruh perlawanan tanpa bo.los.

Bagi yang ingin mengetahui dengan lanjut bekenaan siapakah gerangannya penjaga gol kacak ini. Berikut adalah merupakan sedikit info berkenaan biodata beliau.

Nama penuh Mendoza ialah Kevin Ray Mendoza Hansen. Mendoza berusia 27 tahun dan dilahirkan di Herning, Denmark pada 19 September 1994. Selain bermain bersama KL City, Mendoza turut bermain bersama Pasukan Kebangsaan Filipina.

Namun begitu, berita yang kurang enak didengar oleh semua orang terutamanya para gadis adalah Mendoza dipercayai sudah mempunyai isteri iaitu Nadia Baekgaard.

Nadia merupakan warganegara Denmark dan seorang pereka grafik yang kini menetap di Malaysia bersama Mendoza.

Di bahagian komen, rata-rata ne.ti.zen sem.pat untuk bergu.rau senda dengan Mendoza.

Kebanyakan ne.ti.zen akui Mendoza seorang wi.ra pada aksi final Piala Malaysia semalam.

Pada masa yang sama, mereka juga me.lu.ah.kan rasa ke.ce.wa sebaik sahaja mengetahui Mendoza sudah mempunyai isteri.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Ohbulan

[2] Gambar-Gambar Lain: Instagram @kevinraymendoza

Leave a Reply

Your email address will not be published.