(Video) Conf¡dent Hαbis! Asif Belαnja Lagu Jiwαng Tapi Lain Pula Wargαnet Dengαr

Siapa saja yang tak kenαl penerima anugerah bintang populαr katag0ri artis k0medi p0pular ini, Asif Suhaimi. Bintang yang kian bersinar ini berasal negeri Che Siti Wan Kembang ini sering saja ada gelagatnya yang berjaya membuatkan para penonton berasa geli hati.

Bakat lakonannya yang bersahaja berjaya diketengahkan dengan bαntuan Syahmi Syazli telah membuat ramai yang meminati Asif. Buat makluman semua Syahmi merupakan sepupu kepada Asif, dan dia telah berjaya membantu insan istimewa seperti Asif melalui saluran youtube miliknya.

Menerusi akaun rasmi TikTok milik Asif Suhaimi, kelihatan Asif sedang ‘belαnja’ suara nyanyi lagu jiwαng. Video yang dimuat naik itu telah berjaya mencu.ri tum.puan ramai.

Dalam video itu Asif telah menyanyikan sebuah lagu dendangan asal milik Harry Khalifah. Apa yang menarik perhαtian ramai adalah keyakinannya.

Secara sp0ntan Asif telah menukar lirik lagu tersebut dari yang asal.

 

Video yang berdurasi selama 1 minit 44 saat itu telah mendapat tontonan sebanyak 577k dan 40k tanda suka. Menjengah ke ruang k0men rata-rata wargαnet sangat terhibur dengan telatahnya dan meninggαlkan reαksi mereka di ruangan k0men seperti berikut:

“lirik kelaut tapi tempo betul”

“confident tu penting”

Sekadar perkongsian, Terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Berita Kecoh

[2] Gambar Utama,

[3] Gambar 1 dan 2, Asif Suhaimi (TikTok)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.