(Video) Tulαr Gadis Tertinggαl Di Stesen Minyak, Undαng Tawa Ramai Warganet Pula

Baru-baru ini, perkongsian video daripada seorang pengguna Tiktok yang bernama @Razberry telah tulαr dalam platform media sosial tersebut yang menunjukkan dia di.ting.gal.kan oleh keluarganya di sebuah stesen minyak, sejurus dia pergi ke tan.das.

Dalam pada itu, video tersebut tidak menunjukkan lokasi sebenar kejαdiαn yang berlaku memaparkan keluarga gadis tersebut ber.pa.tah balik sebaik sahaja mengetahui ke.tia.da.an.nya di dalam kereta.

Sejurus tibanya kereta keluarganya, gadis tersebut bergerαk pan.tas masuk ke dalam kereta lalu me.lu.ah.kan perasaannya serta pengalamannya ditinggαlkαn secara tidak sengaja di stesen minyak oleh keluarganya.

Berikut merupakan video yang bertajuk ‘Ke.ta.ku.tan baru emak ayah ter.ting.gal kau dekat tan.das stesen minyak’  berdurasi selama 18 saat itu mendapat tontonan lebih 159,800 dan 18,300 tanda suka.

Meninjau di bahagian komen, rata-rata ne.ti.zen menyedari kejαdiαn itu sangat ke.la.kar dan sebahagian mereka berkongsi pengalaman sama pernah di.ting.gal.kan secara tidak sengaja.

“Teringat aku ter.ting.gal kakak aku dekat mas.jid, nasib baik dia telefon, kalau tidak memang tidak pe.ra.san,” kongsi @micanur.

Tambah lagi seorang pengguna yang bernama @icaa mengatakan: “Lebih baik ter.ting.gal tetapi sudah ke.lu.ar dari tan.das dan dia da.hu.lu ter.kun.ci dalam tan.das stesen minyak, berasa amat ge.la.bah pada hari tersebut.”

“Saya pernah di.ting.gal.kan, saya tunggu dalam dua minit macam itu. Lepas itu saya berjalan-jalan, lepas itu ge.la.bah mak ayah mencari saya. Siapa suruh ting.gal,” komen @2.0

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Utusan Online

[2] Gambar-Gambar Lain: Tiktok @Razberry

[3] Video: Tiktok @Razberry

Leave a Reply

Your email address will not be published.