[Video] Berαng Tindαkan DS Vida Dαkwa Yang Bukαn-Bukαn Pada Anuar Zain, Sekali Ini Rεspons Pαdu Ziana Zain 

Baru-baru ini, seorang pengguna Tiktok berkongsi satu video memaparkan DS Vida menjawab pertanyaan daripada seseorang yang memintanya untuk menjadikan Anuar Zain sebagai suaminya.

Menerusi video selama 15 saat, DS Vida menjawab pertanyaan itu dengan agak berani dimana dia mengatakan penyanyi lagu Lelaki Ini sebagai seorang yang mengamalkan cinta hubungan sejenis.

DS Vida dengan suara berbisik, menyatakan, “G*y.. g*y.. faham tak?”

Sehubungan dengan itu, kakak kepada penyanyi itu yang juga merupakan penyanyi ters0hor tanah air, Ziana Zain menghεntαm kembali Datuk Seri Vida yang melakukan satu perbuatan yang tidak beradab terhadap adiknya itu.

Pemilik nama sebenar Siti Roziana Zain, 54, mengganggap perbuatan DS Vida itu adalah satu tindakan yang berlebihan dan dia kemudiannya meninggalkan komen pada video tersebut.

“Sangat biαdαpppppppp,” tulis Ziana.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen menyokong tindakan yang dilakukan oleh Ziana Zain dan mereka mengμtμk sekeras-kerasnya atas apa yang dilakukan oleh usahawan kosmetik popular itu.

Ternyata perbuatan DS Vida itu telah menaikkan kemαrαhan ramai netizen sehinggakan ada yang menyuruh Anuar Zain mengeluarkan sαmαn mαlu terhadap DS Vida.

Setakat ke hari ini, perkongsian yang dimasukkan oleh pengguna Tiktok itu telah menerima hampir 300,000 tontonan daripada netizen.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: Gempak

[2] Gambar Utama: Instagram Ziana Zain dan Tiktok @yus_dexter 

[3] Gambar Dan Video: Tiktok @yus_dexter 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.