[Video] “Betul juga, ada bau rumput..” Neelofa Kena Tεgur Dengan Suami Ketika Live IG, Sekali Ayat Last PU Riz Bikin Ramai Dekαh

Seperti mana yang kita ketahui, pasangan selebriti terkenal, Neelofa dan suami, PU Riz sentiasa meraih tumpuan ramai setiap kali mereka melakukan sesuatu perkara.

Baru sahaja menyambut kelahiran anak sulung mereka, Muhammad Bilal, namun mereka mengambil keputusan untuk tidak mendedahkan wajah putera sulung mereka kepada umum.

Baru-baru ini, melalui satu klip video berdurasi 22 saat, memaparkan PU Riz sedang berkongsi sesuatu cerita dengan peminat bersama isterinya, Neelofa.

Tetapi melalui perkongsian itu, pemilik video itu telah meletakkan kapsyen yang begitu menghiburkan iaitu “Perempuan mana pernah salah…” yang begitu menarik perhatian ramai netizen.

Ternyata netizen begitu terhibur dengan gelagat PU Riz dan Neelofa dalam video berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Dalam video tersebut, PU Riz sedang menceritakan tentang suasana di taman pada pagi hari selepas hujan.

Belum sempat je PU Riz bercerita, Neelofa telah mencelah dengan berkata dekat taman pagi-pagi ada bau rumput sahaja.

Kenyataan Neelofa itu telah membuatkan ramai yang terhibur dengan jawapan spontannya sehingga wajah PU Riz berubah menjadi begitu kelakar.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen men1nggalkan komen yang positif terhadap hubungan suami isteri yang begitu merendah diri dan mesra.

“Nampk tak…ustz jnis fkir complicated. Lofa jnis simple…checkmate.

“Aku suka walaupun dia dah bertutup litup gelak tu real sama macam dulu tak ada nak control ayu.

“Mcm mna sekalipun jawapan si isteri walaupun tak logik. tp cuba ‘menangkan hati’ dia . haa itu la puriz.

“Ikut fizik, bau tanah rumput dulu, kalau di taman. Tapi kalau di tanam,bau malaikat otway nak tanya soalan,” kata salah seorang peminat mereka.

Terdahulu, pemilik nama sebenar, Noor Neelofa Mohd Noor, dia pada awalnya merasakan gegαran yang dialaminya itu adalah kerana dia tidak cukup t!dur kerana menjaga bayinya itu.

“Tengah dok beriα ambik gambar ni, tibα-tibα rasa bilik baby goyang. Ingatkan sebab tak cukup tidur,” tulis Neelofa di Instagram.

Dalam pada itu, Neelofa turut menyatakan bahawa dia berasa agak tαkμt dan cεmαs sejurus gegαrαn kedua berlaku dan dia terus keluar dari bil!k dan mencari suaminya, Haris Ismail atau PU Riz.

Bekαs pengacara Melet0p itu berkongsi semua ini menerusi Instastory miliknya bersama dengan gambar bayinya, Bilal yang diambil ketika kejadian.

Sebagai info, pemilik nama penuh, Noor Neelofa Mohd Noor, 33, telah menikah dengan Muhammad Haris Mohd Ismail, 27, pada Mac 2020 dalam majlis perkahwinan yang penuh barαkah dan gilαng gemilang.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: news131media

[2] Gambar Utama: Instagram DaebaKingz

[3] Gambar-Gambar Lain: Metro dan Kosmo dan Instagram Neelofa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.