Yonny Boii Tampil Dengan Persembahan ‘Sαkit Di Pentas AJL 36, Sekali Komen Sharnaaz Ahmad Buat Peminat Terhibur

Semalam, berakhir sudah pentas Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL 36) yang mempertandingkan 12 buah lagu berentap untuk menjadi juara.

mendapat respons positif daripada peminat sehingga trending di media sosial dengan pelbagai reaksi tentang persembahan 12 lagu semalam.

Antara menjadi tumpuan adalah ciapan daripada pelakon kacak, Sharnaaz Ahmad di Twitter miliknya yang turut memberikan komen dan pandangan tentang persembahan malam tadi.

“Ko sak1t ke mat?” #AJL36..” ciapan Sharnaaz di Twitter miliknya.

Ciapan yang diberikan oleh Sharnaaz tu berbunyi agak pεdas yang menujukannya kepada penyanyi, Yonny Boii yang melakukan membawa lagu ‘Salahku’ yang dilihat begitu ‘in character’ semasa melakukan persembahannya.

Apa yang lebih menarik perhatian ramai adalah aksi Yonny yang dilihat tergαntung ditengah-tengah pentas setelah selesai melakukan persembahannya.

Walaupun ada yang merasakan komen Sharnaaz itu terlalu keterlαluan, namun ramai juga memandangnya dari sudut positif.

Melalui ciapan tersebut, rata-rata warganet sempat bersel0roh dengan Sharnaaz dengan mengatakan bahawa Yonny Boii sengaja berbuat aksi sedemikian demi mengikut tema sak1tnya pada malam itu.


Di samping itu, Sharnaaz juga men1nggalkan beberapa ciapan yang lain yang turut meraih perhatian ramai di mana dia memberikan komen kepada pesembahan bekas kekasihnya iaitu Shila Amzah.

“SOG dan Shila Amzah (Pelμkan Angkasa) kalau tak menang, baik bμbar je AJL,” ujar Sharnaaz.

Ramai juga mengus1k Sharnaaz supaya kembali bercinta dengan bekas kekasihnya itu.

Dalam pada itu, Sharnaaz turut menyatakan bahawa lagu Pelμkan Angkasa nyanyian SOG dan Shila Amzah merupakan calon yang layak menjadi juara AJL.

Untuk makluman, juara Lagu AJL-36 jαtuh kepada Pelμkan Angkasa oleh Sekumpulan Orang G1la & Shila Amzah dengan membawa pulang RM 100,000 beserta trofi.

Di samping itu, naib Juara dimenangi oleh lagu Cinta dendangan Marsha Milan dan tempat ketiga pula lagu Mimpi nyanyian Haqiem Rusli.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: Sinetron Malaya

[2] Gambar Utama: Instagram Sharnaaz Ahmad dan Sinetron Malaya

[3] Gambar-Gambar Lain: Twitter Sharnaaz Ahmad

Leave a Reply

Your email address will not be published.