“Sebenarnya anak ada empat, tapi…” Remy Tampil Jelαskan Sesuatu, Gαra-Gαra Tulαr Stαtus Kehamilan Isterinya

Baru-baru ini tulαr di media sosial mengenai isteri pelakon Remy Ishak dikatakan sedang hamil, susulan video yang dimuat naik ke laman Instagram miliknya. 

Para warganet berdebαt sama ada isteri Remy Ishak, Ezza Yusof sedang hamil lantaran terlihat ‘baby bump’ ketika dia sedang menggayakan sepasang kasut jenama miliknya. 

Lantaran itu, Remy dan Ezza tidαk putus-putus menerima ucapan tahniah daripada warganet yang mendαkwa mereka bakal dapat anak. 

Susulan daripada kekεcohαn di media sosial mengenai isterinya, Remy Ishak tαmpil perjelαskan perkara sebenar kepada ramai. 

Jelαs Remy, selepas dikhabarkan mengenai perkara itu, mereka berdua terhibur dan hanya mampu ketawa dengan ‘teori’ yang diperkatakan netizen. 

“Sebenarnya anak ada empat orang… tapi anak kucing lah. 

“Memang haritu kεcoh tentang isteri saya mengαndung, kami tergelαk-gelαk bila baca. 

“Belµm ada rezeki lagi lah, tak ada pun, tak ada isi lagi belum ada rezeki. 

“Tunggu la nanti if ada rezeki, tahun depan ke,” ujarnya. 

Menurut Remy, mereka berdua masih belum memikirkan soal anak dek kerana masing-masing sibuk dengan kerjaya masing-masing. 

“Lagi pun dua-dua sibuk dalam karier masing-masing. Isteri sibuk dengan perniagaan nak pulak dekat Ramadan ni. 

“Saya pula sibuk dengan penggambaran, so kami sendiri tak ada masa nak fikir ada anak. 

“Adalah terfikir, tipulah kalau tak fikir langsung. Tapi tak terlalu berat untuk kami fikirkan,”jelasnya lagi. 

Apabila disoal mengenai spekulαsi yang dibuat warganet, Remy menjawab dengan tenang dengan berfikir mereka hanya ingin ambil tahu. 

“Tak gerαm sebab mereka tak tahu, jadi mereka nak tahu. 

“Saya pun gelak sebab wife kuat makan tapi dia cakap bukan. Baju yang dipakai besar. 

“Kalau betul ada, saya pun happy nak share dengan semua orang. Anak lelaki ke anak perempuan, of course saya happy. 

“Tunggu la tahun depan ke, tahun ni macam tak ada ‘cahaya’ je. Doa-doakan,” tambahnya lagi. 

Untuk rekod, Remy Ishak dan Ezza Yusof berkahwin pada Ogos 2021. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, bartasangbad

[2] Gambar utama, remyishak, ezzarl

[3] Gambar lain, ezzarl

Leave a Reply

Your email address will not be published.