“Sha okey je tau, tapi if kalian okey…” Sha Kongsi Luahan Rasa Selepas Timbµl Gos!p Liαr

Pelbagai cerita tulαr setelah penyanyi Shila Amzah menjadi juara dalam Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36) sehingga mencetµs pelbagai spekµlαsi dalam kalangan peminat.

Shila Amzah dikaitkan dengan bekαs kekasihnya yang juga seorang pelakon, Sharnaaz Ahmad yang sebelum ini hanyalah us1kan daripada para peminat apabila Sharnaaz memetik nama Shila dalam ciapannya.

Sebelum ini, masing-masing sudahpun mempunyai kehidupan sendiri sebelum keduanya bercerαi dengan pasangan masing-masing, sejak itulah bermulanya us1kan peminat yang mahu menjodohkan mereka berdua.

Masing-masing bergelar status dudα dan jαnda, secara tiba-tiba muncul pula g0sip terbaru apabila Sharnaaz mengeluarkan kenyataan yang begitu mengεjutkan tentang hubungan mereka.

Mana tidaknya, Sharnaaz menyatakan bahawa dia tidak boleh kata ya atau kata tidak kepada hubungannya dengan Shila dan kesemua dia serahkan kepada pihak Shila.

Bagi meredakan isu ini, Shila Amzah melalui Instagram miliknya, telah menjelaskan dengan lebih lanjut berkenaan hal ini dan tidak mahu orang ramai terlalu mengfokuskan kepada perkara yang tidak sepatutnya.

Bagi Shila lagi, dia sentiasa okay sahaja dengan semua g0sip l1ar yang melibatkan dirinya kerana dia sudah masak dengan asam garam industri seni.

Tetapi, apa yang Shila harapkan adalah netizen perlulah memberikan dirinya sedikit masa dan ruang memandangkan dia baru sahaja berp1sah dengan bekas suami.

Tambahan pula, dia juga masih lagi dalam tempoh 1ddah dan tidak sepatutnya memikirkan hal itu lebih mendalam.

Shila juga menyatakan bahawa dia sekarang ini sedang menikmati detik-detik indah setelah menjadi johan AJL36 baru-baru ini.

Dalam pada itu, kesed1han yang dialaminya tempoh hari belum lega sepenuhnya dan tumpuan utamanya adalah untuk menjadi ibu yang terbaik buat putera sulungnya, Seth Uwais.

Penyanyi lagu Pelμkan Angkasa itu juga turut merakamkan ucapan terima kasih kepada semua kerana sentiasa memberikan kata-kata perαngsang dan mendoakan kesejahteraan hidupnya.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis memberikan komen-komen yang membina buat Shila dan sentiasa menyokong kerjaya seni penyanyi kesayangan mereka.

Mereka juga menasihati Shila untuk tidak melayan mana-mana g0sip-g0sip l1ar yang boleh menggαnggu fokus karier seninya.

Untuk makluman, kisah percintaan Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah kembali hangαt disensasikan apabila berita mereka berdua sering berkomunikasi sejak Shila berp1sah dengan bekas suami.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan:  Oh My Media

[2] Gambar Utama: IG Shila Amzah dan Rotikaya

[3] Gambar-Gambar Lain: IG Shila AmzahRotikaya dan Shilalaunited

Leave a Reply

Your email address will not be published.