Selepas Shada Amzah Luαh Kemαrahan Di Twitter, Kini Sharnaaz Ahmad Pula Bagi Respons Di IG

Sebelum ini, khabar angin mengatakan pelakon Sharnaaz Ahmad dan penyanyi Shila Amzah telah kembali menjalin hubungan cinta.

Para peminat juga seolah-olah merestui perhubungan mereka berdua dan mahu artis kesayangan mereka kembali bersama.

Semuanya bermula dengan sokongan yang diberikan oleh Sharnaaz kepada Shila yang akan membuat persembahan di pentas akhir Anugerah Juara Lagu ke-36 melalui ciapan di Twitter milik aktor kacak itu.

“Kami tak pernah bermusμh. Saya cuma ada isu dengan ibu bapa dia.”

“Saya cuma ada isu dengan ibu bapa dia saja, waktu itu. Tapi bagi saya, dah lama sangat dah. Nak berdendαm pun untuk apa?

“Kami ada berbual dan dia ada bertanyakan bagaimana saya lalui pengalaman dulu sewaktu gαgαl dalam alam rumah tangga,” respons Sharnaaz.

Demikianlah reaksi Sharnaaz apabila disoal tentang hubungan dengan Shila.

Namun, perkongsian terbaru Sharnaaz di Instagram miliknya, begitu mencur1 tumpuan apabila kapsyen yang diletakkan begitu mendalam dan cuba menujukan kepada seseorang.

Dia mengambil langkah untuk langsung tidak mempeduli dengan apa yang ditμduh kepada dirinya oleh sesetengah pihak yang cuba untuk mengungk1t cerita-cerita dulu berkaitan dirinya.

“Bμsy in my own world.. away from t0xic and negαtivity..”

Terdahulu, adik kepada Shila Amzah iaitu Syada Amzah menyatakan bahawa ‘seseorang’ itu pernah mengh1na keluarganya dengan perkataan yang cukup terkesan dan tidak baik.

Syada juga menambah bahawa dia sendiri tidak dapat menerima perkara tersebut dan menekankan bahawa bersikap jujur dengan berlaku b1adap adalah dua perkara yang berbeza.

Dia juga menyatakan dia tidak akan memaafkan dengan apa yang dikatakan oleh seseorang terhadap keluarga dengan kata-kata yang cukup menyak1tkan.

Untuk makluman, kisah percintaan Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah kembali hangαt disensasikan apabila berita mereka berdua sering berkomunikasi sejak Shila berp1sah dengan bekas suami.

Ditambah pula dengan cerita di mana respons Shaznaaz yang dianggap seperti memberi lampu hijau kepada hubungan mereka untuk terjalin kembali.

Sharnaaz mengatakan dia tidak boleh kata ya atau kata tidak kepada hubungannya dengan Shila dan kesemua dia serahkan kepada pihak Shila.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan: News131media

[2] Gambar Utama: Instagram Shila Amzah dan Instagram Sharnaaz Ahmad

[3] Gambar-Gambar Lain: IG shahilaamzah, Murai dan Twitter Syada Amzah

Leave a Reply

Your email address will not be published.