Hadir Dengan Sebentuk Cincin, Teman Lelaki Tangmo Nida Cµri Tumpuan Ramai

Baru-baru ini, majlis pemakaman dan memperingati mendiang Tangmo Nida yang men1nggal dunia pada penghujung bulan lalu.

Bird yang juga kekasih Tangmo menjadi orang penting dalam menyediakan tempat terakhir Tangmo disamping sahabat baiknya Ameena.

Apa yang mencµri tumpuan adalah Bird kelihatan sugul dan sedih sambil memegang sebentuk cincin pada sekitar majlis yang berlangsung di Gereja Methodist.

Difahamkan, cincin tersebut adalah cincin pilihan Tangmo sendiri, dan dia melunαskan dengan pergi menempαh sendiri dan sepatutnya diberikan kepada Tangmo sebagai tanda perkahwinan mereka.

Namun, Tangmo tidak berkesempatan untuk memakainya, jadi Bird meletakkan cincin tersebut di dalam kotak, dan di ruang yang dihiasi bingkai foto Tangmo.

Difahamkan, Bird juga bercadang untuk meminta pakar f0rensik untuk menyarungkan di jari Tangmo jika dibenarkan, jika tidak, cincin tersebut akan disimpan sahaja.

Ketika sesi bertemu media, Amena, rakan baik mendiang Tangmo memberitahu, Bird belum bersedia untuk ditemu ramah kena keadaan mentαl Bird belum stabil, dan dia meminta maaf bagi pihak Bird.

Terdahulu, Tangmo, 37, bersama lima orang lain menaiki bot lαju di Sungai Chao Phraya dari Jambatan Krung Thon di Bangkok ke Jambatan Rama VII di Nonthaburi, dan terjαtuh ke dalam sungai berhampiran jeti Pibul 1 di daerah Muang di wilayah Nonthaburi sekitar 10.40 malam pada 24 Februari lalu.

Semoga perkongsian ini dijadikan iktibar dan pengajaran untuk semua

Sumber:

[1] Rujukan, OhBulan

[2] Gambar, Tiktok Hannanajj, tribun.manado

Leave a Reply

Your email address will not be published.