“Kami sudah berkahwin atau bertunang..” Virαl Zul Ariffin Sebagai Jejaka M¡steri Dalam Video ‘Kahwin’, Ruhainies Tampil Jelaskan Perkara Sebenar

Pelakon, Ruhainies akhirnya buka mulut mengenai lelaki m1steri yang menjadi bualan netizen, setelah muncul dalam video ‘malam berinai’ yang dimuatnaik Ruhainies sendiri di halaman Instagramnya.

Ruhainies sebelum ini ada memuat naik klip video beberapa saat menunjukkan dia sedang memakai inai di jari, bersama seorang lelaki m1steri v1ral di media sosial.

Malah, Ruhainies serta lelaki m1steri tersebut dilihat lengkap berpakaian berkonsepkan Bollywood, besertakan kapsyen yang men1mbulkan tanda tanya ramai iaitu ‘A night to remember, one step closer’ pada hantaran tersebut.

Lelaki m1steri tersebut rupanya Zul Ariffin dan menurut Ruhainies, kemunculan Zul Ariffin serta busana yang dipakainya hanyalah g1mik bagi mempromosikan produk kesihatan, Mixberry Powder Advance.

“Ya jejaka m1steri dalam video yang dimuat naik di Instagram kelmarin ialah Zul Ariffin, sebenarnya masa saya muat naik video itu, ramai yang sudah meneka dia.

Ruhainies sebelum ini menjadi bualan hangαt warganet apabila dikatakan sudah berkahwin secara diam-diam, dengan pelakon kacak tersebut.

“Tapi dakwααn yang mengatakan kami sudah berkahwin atau bertunang adalah tidak benar, saya dan zul hanya berkawan baik dan dia antara kenalan selebriti yang saya rapat.

“Selepas video ini tμlar saya baru sedar yang sebenarnya ramai nak tengok saya naik pelamin, alangkah seronok hari ini adalah hari bahagia itu,” ujar Ruhainies.

Tambahan, Ruhainies mengatakan yang dia menyerahkan soal jodoh pada takdir.

Ruhainies juga mengambil kesempαtan untuk meminta maaf sekiranya ada mana-mana pihak yang ters1nggung dengan g1mik yang dilakukannya.

“Janganlah rasa tert1pu sebab saya tidak pernah beritahu yang saya berkahwin atau tunang, video yang dimasukkan itu saya tak bagitau apa-apa, hanya bertemakan konsep Bollywood.

“Semua orang tahu saya begitu minat Bollywood sejak dari dahulu lagi, jadi saya ambil konsep ini selepas berbincang dengan rakan kongsi Sha Hasan dan kami bersepakat untuk jayakan video ini.

“Saya pilih Zul kerana pada mata saya dia adalah hero yang paling tepat, tak lengkap rasanya tanpa ada hero dalam satu cerita,

 

 

“Ibarat kalau sudah ada Anjali mestilah kena ada Rahul. jadi dalam video itu kami berdua pegang watak Anjali dan Rahul dalam filem Kuch Kuch Hota Hai,” jelasnya.

Sekadar info dan semoga bermanfaat buat semua.

Sumber:

[1] Rujukan, Media Hiburan

[2] Gambar Utama, Beautifulnara, Instagram Ruhainies dan Rotikaya

[3] Gambar 1, Rotikaya

[4] Gambar 3, Sinar Harian

Leave a Reply

Your email address will not be published.