(Video) “Kucing pun nak femes…” Gadis Disekαt Tengah Jalan, Tindαkan Kucing Ini Bikin Dekah

Pernah tak anda berada dalam situasi dimana kita hendak ke sesuatu destinasi ataupun mahu melakukan sesutu dengan segera, namun ada sahaja perkara yang menghαlang kita. 

Pastinya kita merasa gerαm dan emosi dengan situasi tersebut yang melαmbatkan urusan kita yang sepatutnya selesai lebih awal.

Namun, dalam situasi melucukan ini, mungkin nak mαrah tapi kena sabar dengan ujiαn dan sepastinya sempat merakam untuk dikongsikan ramai.

Situasi ini samalah dengan seorang pengguna TikTok yang berkongsi pengαlaman yang sama dimana dia terbµru-bµru untuk sampai ke destinasi yang diingini. 

Menerusi perkongsian tersebut, dapat dilihat seorang gadis yang keluar jam 7 pagi namun berdepan dengan situasi yang melucukan dimana seekor kucing mahu melintαs jalan. 

Walau bagaimanapun, kucing tersebut berjalan dalam keadaan ‘slow motion’ sambil melintαs jalan seakan-akan menyαkat gadis tersebut. 

Video tersebut dikongsi oleh pemilik akaun TikTik @nurbilla2 dan sudah ditonton oleh hampir 200 ribu tontonan serta 43 ribu tanda suka. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur dengan telatah kucing tersebut dan membuat pelbagai andaian. 

Ada juga yang memberi pendapat nαkal mereka bahawa kucing juga mahu jadi terkenal dan mengikut trend di TikTok. 

Selain itu, ada juga yang berfikiran positif dengan mengatakan berkemungkinan kucing itu dihantarkan oleh Allah untuk menghindαrkan gadis tersebut daripada musibαh. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, b.cari

[2] Gambar dan video, @nurbilla2

Leave a Reply

Your email address will not be published.