(Video) Muat Naik Video Tentang Bilal, Perkongsian Neelofa Buat Peminat Terµja

Muhammad Bilal, nama permata sulung pasangan selebriti Neelofa dan PU Riz yang baru berusia dua bulan lebih. 

Meskipun masih bayi, Bilal sudah pun mempunyai peminat dan mereka tidak sabar untuk melihat wajahnya dek kerana Neelofa masih merαhsiakan wajah anaknya. 

Neelofa menjelaskan sebab-sebab dia berbuat demikian dan disokong oleh suaminya, namun masih mendedαhkan sed1kit tentang perkembangan anaknya. 

Perhatian para peminat tertumpu lagi kepada Bilal apabila Neelofa sedikit demi sedikit mendedαhkan identiti dan perkembangan seharian Bilal kepada para peminatnya, baru-baru ini. 

Perkongsian tersebut dikongsi oleh Neelofa di laman Instagram miliknya dan dapat dilihat anggota tubuh Bilal yang comel. 

Dalam pada itu, Neelofa juga sedang berbual dengan anak lelakinya itu sambil dia memegang lengan anaknya dan ini menjadi ramai tertunggu-tunggu ingin melihat wajah si comel itu. 

Kelihatan lengan anaknya itu begitu montel dan sihat telah meraih perhatian ramai apabila Neelofa juga memaklumkan bahawa terdapat tanda lahir pada lengan anaknya itu. 

Dengan perkongsian ini, para peminat amat teruja kerana Neelofa akhirnya ingin mendedahkan kisah anak lelakinya kepada umum. 

Selain kehidupannya kini berubah sejak kehadiran Bilal, Neelofa juga bercerita mengenai penjagaan anaknya yang begitu rapi dan teliti. 

Di samping itu, Neelofa juga turut berkongsikan beberapa nasihat dan tips-tips penting kepada para ibu di luar sana berkaitan pengurusan menjaga anak dan sebagainya. 

Tambahnya, keselesaan dan kesihatan anak-anak perlu diutamakan kerana pada waktu sebegini tumbesaran anak-anak begitu penting untuk menjadi mereka sihat. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Untuk rekod, Neelofa dan PU Riz selamat berkahwin pada 27 Mac 2021 dan memperoleh cahaya mata pertama pada 29 Januari 2022.  

Sebelum ini Neelofa merahsiakan kehamilannya sehingga diketahui umum apabila perutnya sudah tidak dapat disembunyi lagi.  

Rata-rata peminat teruja dengan kehamilan usahawan selebriti ini sehinggakan ada yang tidak sabar untuk melihat wajah bayinya selepas lahir.  

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

 Sumber:

[1] Rujukan,

[2] Gambar, neelofa, daebakingz

[3] Video, daebakingz

Leave a Reply

Your email address will not be published.