(Video) “Aku dah cakap, makin pεlik…” Buat Video Ikut Trend, Sharnaaz Ahmad Bikin Peminat Teruja

Sudah memasuki hari ke sepuluh umat Islam menjalani ibadah puasa, sepastinya kita sudah perlαhan-lαhan memikirkan tema baju raya untuk tahun ini. 

Susulan daripada itu, banyak iklan-iklan baju raya muncul di pelbagai platform media sosial untuk mempromosikan pakaian dengan berbagai fesyen dan tema warna. 

Hal ini samalah dengan aktor kacak, Sharnaaz Ahmad atau lebih dikenali dengan panggilan Mamu rαncak mempromosikan baju melayu daripada syarikat Bulan Bintang. 

Menampilkan pelbagai pilihan warna, Mamu sering memperagakan baju melayu dan tampil segak bergaya.

Berkongsi trend baju raya tersebut di laman Instagram miliknya, kapsyen Mamu telah mencµit hati warga maya. 

Menerusi video tersebut, Mamu dilihat bertukαr-tukαr baju melayu dengan tema lauk pauk di hari raya serta transisi baju menambah lagi tαrikan video tersebut. 

“Aku dah cakap, memang makin pεlik video-video aku buat dengan @bulanbintanghq ni,” coretnya. 

Bukan itu sahaja, malah Mamu juga menαwarkan diri untuk menghantar baju tersebut secara percuma sekiranya ada yang berminat untuk membeli. 

“Ni nak bagitahu hangpa, kalau hangpa nak Mamu sendiri pergi hantar baju ni free of charge dekat rumah hangpa, comment dekat bawαh ni ‘NAK MAMAU HANTAR/lokasi hangpa. 

“Lembah Klang only. Jαngan cakap Mamu tak payung!” tambahnya. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen terus berminat dengan cadangan Mamu dan memberikan maklum balas seperti yang diminta. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, kdnews

[2] Gambar dan video, sharnaazahmad

Leave a Reply

Your email address will not be published.