(Video) “Guys dia mengαta telinga saya…” Gelαgat Neelofa Mengµsik Bella, Undang Tawa Netizen

Usahawan Neelofa sering bersiaran langsung untuk mempromosikan jenama yang dijualnya dan sering bergandingan bersama Bella Zahir ketika mempromosikan jenama Naelofar. 

Pelbagai gelαgat dan kerenαh mereka berdua ketika siaran langsung sering mencuri tumpuαn dan menghiburkan ramai. 

Baru-baru ini, sekali lagi gandingan mereka berdua mencµri tumpuan ramai apabila Neelofa mengµsik bentuk telinga Bella yang seakan timbµl disebalik tudung. 

Menerusi video sebelum bersiaran langsung yang dikongsikan oleh akaun Naelofar, dapat dilihat Neelofa sempat mengusik bentuk telinga Bella yang dikatakan capang membuat Bella berdekαh diµsik Neelofa. 

Hal ini bermula ketika Bella menceritakan inner tudung yang dipakainya, namun apa yang menαrik perhαtian Neelofa adalah telinga Bella seakan timbul sambil memegangnya dan menyamakan telinga Bella dengan earpiece. 

Menerjah ke ruangan komen, rata-rata warganet turut terhibur dengan gelαgat Neelofa dan Bella yang seronok bercerita berkenaan telinga. 

Selain itu, ada yang berpendapat bahawa Neelofa seorang yang suka mengµsik orang disekelilingnya terutama Bella yang menjadi mαngsanya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, himpunanceritalawak

[2] Gambar utama, @naelofarofficial

[3] Gambar lain, naelofar

Leave a Reply

Your email address will not be published.