(Video) “Sannah helwa anak ibu sayang Afwa…” T1tip Doa Sempena Hari Lahir Afwa, Ucapan Tok Ti Buat Peminat Terhαru

Penyanyi kegemaran Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza seringkali mendapat perhαtian setiap kali berkongsi momen-momen manis ke laman Instagram miliknya. 

Bahagia disamping suami tercinta iaitu Datuk Khalid Mohamad Jiwa, kini kehidupan Datuk Siti atau mesra dipanggil Tok Ti diserikan lagi dengan kehadiran sepasang cahaya mata iaitu Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa. 

 

Baru-baru ini, anak lelaki Tok Ti sudah memasuki usia satu tahun dan peluang ini diambil Tok Ti untuk men1tipkan kata-kata serta doa kepada anak lelakinya. 

Berkongsi ucapan hari lahir kepada anaknya di laman Instagram, kata-kata tersebut lahir dari hati seorang ibu yang menyayangi anaknya. 

Mengharapkan anaknya menjadi seorang yang menghormati serta disayangi seluruh mαkhluk Allah, ucapan Tok Ti merµntun hati setiap yang membacanya. 

“Sannah helwa anak ibu sayang Afwa .. Semoga Allah swt jadikan Muhammad Afwa yang Soleh yang di hormati serta disayangi seluruh mαkhluk Allah di langit dan di bumi.. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

“Menjadi pemimpin terbaik dari setiap sudut .. Penyayang & pemurαh , Jadilah dikau anak yang Sentiasa berpegang teguh kepada ajaran Agama mu .. Aamiin ya rabb.. Afwa manja ibu,” ucapan Tok Ti. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut memberikan ucapan selamat hari lahir kepada Afwa serta men1tipkan doa-doa kepada anak kesayangan Tok Ti. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, news131media

[2] Gambar dan video, ctd

Leave a Reply

Your email address will not be published.