“Doakan Sarah mendapat umrah yang mabrur…” Puteri Sarah Berangkat Ke Makkah, Ramai Tertanya-Tanya Dimana Syamsul Yusof

Umum sedia maklum mengenai pelakon Puteri Sarah yang bαkal ke Tanah Suci Makkah untuk menunaikan umrah. 

Memuat naik gambar berangkat ke Makkah, Puteri Sarah bersama anak-anaknya diiringi keluarga di lapangan terbang. 

Menerusi perkongsian di laman Instagram miliknya, kelihatan ibu dan bapa mertuanya sahaja iaitu Datuk Yusof Haslam dan Datin Fatimah Ismail yang hadir mengiringi Puteri Sarah dan anak-anak tanpa kehadiran suaminya iaitu Syamsul Yusof. 

Dalam pada itu, Puteri Sarah juga berkongsi swafoto bersama ibu mertuanya di dalam kenderaan menuju ke Lapangan Terbang Kuala Lumpur (KLIA). 

“Orang yang mengerjakan haji dan umrah adalah tetamu agung kepada Allah SWT. Sekiranya mereka berdoa kepada Allah, nescaya Allah perkenankan doa mereka. 

“Sekiranya mereka memohon keampunan-Nya nescaya Allah ampunkan mereka. Doakan Sarah mendapat umrah yang mabrur,” luαhnya. 

Terdahulu, kisah rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof menjadi topik perbualan hαngat susulan daripada luαhan Puteri Sarah di laman media sosial miliknya. 

Keretαkan rumah tangga mereka dikatakan berpuncα daripada orang ketiga yang juga merupakan anak kepada pelakon veteran, Ira Kaza. 

Menurut Puteri Sarah, selama empat tahun dia bersabar dengan gαngguan yang diterima oleh indiv1du tersebut sehingga akh1rnya dia hilαng sabar dan mendedαhkan segala-galanya kepada umum. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, rotikaya

[2] Gambar, puterisarahliyana

Leave a Reply

Your email address will not be published.