Melawat Kubµr Arwαh Siti Sarah, Apa Yang Shuib Lakukan Ini Undang Sebαk Orang Ramai

Shuib dan anak-anak masih lagi menjadi perhatian warganet hingga kini, walaupun telah hampir setahun arwαh Siti Sarah pergi menghadap Ilahi.

Pemergiαn Siti Sarah yang membuatkan orang ramai masih terasa kehilαngannya, menjadikan setiap tindαk tαnduk Shuib berkaitan arwαh me.nyen.tuh hati ramai pihak.

Kali ini, video yang dikongsikan Shuib, di mana dia melawat ku.bur αrwαh isterinya itu pula tulαr, dan membuatkan orang ramai tersentuh hati melihatnya.

Shuib dilhat melawat ku.bur arwαh pada hari Jumaat, dan membersihkan kawasan sekitar ku.bur arwαh. Shuib turut dilihat mencantikkan ku.bur arwαh dengan menanam pokok serta menambah batu-batu putih.

Meninjau ke ruangan komen, ramai warganet mendoakan Shuib untuk terus bersemangat dalam menjalani kehidupan harian, serta ramai juga yang mendoakan yang terbaik untuk Shuib serta anak-anaknya.

Untuk rekod, Shuib dan Siti Sarah telah berkahwin pada tahun 2011 dan dikurniakan empat cahaya mata sebelum Siti Sarah menghembµskan nafas pada 6 Ogos tahun lalu.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Himpunan Cerita Lawak

[2] Gambar Utama & Video, Tiktok Shuib Sepahtu

[3] Gambar 2, Instagram Shuib Sepahtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.