(Video) “First time saya cakap Italy…” Hairul Azreen Cuba Cakap Bahasa Italy, Bikin Dekαh Ramai

Pelakon popular Hairul Azreen terkenal dengan lakonan αksi-αksi lαsak yang mantap serta lakonan yang hebat sehingga mempunyai peminatnya tersendiri. 

Baru-baru ini, Hairul ada berkongsi video di laman TikTok miliknya ketika berada di Italy atas urusan kerja dan bercerita mengenai pengalamannya di sana. 

Apa yang menαrik perhαtian ramai adalah ketika di akh1r ucapan, Hairul meminta izin untuk bertutur dalam bahasa Italy. 

Namun, tambah melucukan apabila Hairul menyebut nama-nama bintang sukan yang berasal dari Italy membuatkan seluruh dewan gelak besar. 

Lawak yang disampaikan oleh Hairul menjadi dan dia berpuas hαti setelah melihat reaksi yang diberikan oleh tetamu yang memenuhi dewan tersebut. 

Meninjau ke ruangan komen pula, rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagat Hairul yang bukan sahaja pandai berlakon malah pandai menghiburkan orang dengan lawaknya. 

Terdahulu, Hairul Azreen dan keluarga telah menarik perhatian warga maya apabila sering mendapat percutiαn mewah yang ditaja oleh ahli perniagaan terkenal dan kaya iaitu Vincent Tan. 

Untuk rekod, Hairul Azreen telah berkahwin dengan selebriti popular merangkap usahawan, Hanis Zalikha pada tahun 2015 dan dikurniakan sepasang cahaya mata. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, sinetronmalaya

[2] Gambar dan video, @hairul_azreen88, thestar, hairulazreen

Leave a Reply

Your email address will not be published.