(Video) Pembantu Kepenatan Sehingga Tertidur, Tindαkan Tok Ti Selepas Itu Bikin Dekαh

Penyanyi terkenal negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sememangnya diminati oleh setiap peringkat umur tidak kira kanak-kanak, remaja atau warga emas. 

Bukan sahaja memiliki suara yang lunak dan menjadi halwa telinga setiap kali Datuk Siti melontarkan suara bagi mendendangkan lagu, malah mempunyai keperibadian yang tinggi dan digemari peminat. 

Sudah menapak dalam industri seni hiburan sejak remaja lagi, Datuk Siti sudah pun menempa nama ke luar negara serta memiliki beratus anugerah. 

Datuk Siti bukan sahaja aktif menyanyi malah sering terpilih untuk menjadi duta produk barangan berjenama. 

Sekitar tahun 2019, Datuk Siti telah mempromosikan produk jenama telefon pintar global Vivo dan perlu menjalani sesi ‘photoshoot’ berkonsepkan diva dan elegan. 

Sesi fotografi yang berlangsung selama enam jam berjaya di tamαtkan, namun ada ins1den yang melucukan terjadi selesai sesi tersebut. 

Datuk Siti yang selesai sesi fotografi ternampak pembantunya yang sedang lenα tidur seperti keletihαn, tidak menµnggu lama apabila Datuk Siti mengambil peluang tersebut untuk mengµsik pembantunya. 

Dalam pada itu, Datuk Siti juga telah menghadiahkan dua buah telefon Vivo V15 Pro kepada dua pembantunya iaitu Aiman dan Kak Zi. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen seronok melihat pasukan kerja Datuk Siti yang ‘happening’ dan ‘fun’. 

Selain itu, mereka juga turut gembira dengan perkongsian rezzeki Datuk Siti kepada kedua-dua pembantunya. 

Untuk makluman, Datuk Siti telah mengerjakan umrah di tanah suci Mekah pada 10 malam terakhir dan akam pulang sebelum raya, meninggalkan anak-anak kepada suaminya selepas diberi keizinan untuk beribadat di sana. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, news131media

[2] Gambar dan video, Youtube: Siti Nurhaliza, ctdk

Leave a Reply

Your email address will not be published.