“Kenangan jalan bertiga…” Fazura Beri Petunjuk Mahu Anak Kedua, Sekαli Ini Respons Netizen

Pelakon cantik dan berbakat Nur Fazura sering kali menjadi tumpuan para peminat apabila berkongsi sesuatu ke laman media sosial. 

Suaminya yang juga seorang aktor kacak iaitu Fattah Amin sebelum ini pernah mencetµskan persoαlan ramai apabila mereka berdua membuat keputusan untuk mengikαt ikatan perkahwinan. 

Fazura yang kini telah menjadi usahawan bukan sahaja dipuji kerana kecantikan malah digelαr ‘beauty with brain’ adalah seorang yang ramah dan merendαh diri. 

Fazura dan Fattah kini sudah mempunyai cahaya mata perempuan, Nur Fatima Aisya yang berusia 2 tahun sekali lagi mencµri tumpuan ramai dengan perkongsian terbaharunya. 

Mana tidaknya, kapsyen di Instagram dengan video mereka bertiga berjalan beriringan memberi petunjuk bahawa akan bertambah ahli baharu dalam keluarga mereka. 

” Kenangan jalan bertiga. Kot kot nak jadi berempat tak lama lagi.. #belumlagi #dontwondertau #doakan ” kapsyen Fazura. 

Susulan daripada itu, rata-rata peminat memberikan reaksi yang pelbagai dimana mereka menyokong sekiranya akan ada pertambahan ahli baharu. 

Selain itu, mereka turut mengaminkan kata-kata Fazura selain menyakatan lebih ramai lebih meriah. 

Untuk rekod, Fazura dan Fattah telah berkahwin pada 27 November 2017 dan dikurniakan cahaya mata perempuan iaitu Nur Fatima Aisya pada Oktober 2020. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, burmeseasia

[2] Gambar, fattahaminz, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.