“Muka cebik minta kena amik…” Usia Sudah 8 Bulan, Ayda Jebat Kongsi Telαtah Anak

Pelakon dan penyanyi Ayda Jebat sering berkongsi perkembangan anaknya, Ana Nayla yang kini sudah mencecah usia lapan bulan untuk tatapan peminat ke laman Instagram. 

Bercerita mengenai perkembangan anaknya, Ayda, 30 menyatakan kini anaknya sudah mampu bertutur beberapa patah perkataan selain sentiasa ingin bersamanya. 

Berkongsi perkara tersebut di Instagram miliknya, Ana kini sudah pandai menuturkan perkataan mama dan telatah-telatahnya yang lain. 

“Saya nak kongsi juga sebab awak sangat comel! Dia dah boleh sebut ‘Mama’ yup! Terima kasih anak sebab pilih mama daripada ayah Bil. Ayah sampai merαjuk. Dan beberapa perkataan lagi! Saya akan rakam dan tengok dekat Boss Baby @ananylaofficial okey! 

“Dan sekarang 24 jam nak berkepit dengan saya, dan bila main dengan orang lain dia okey je gelak-gelak, tapi bila nampak je mommy atau dengar je suara saya, habis terus mood bertukαr muka cebik mintak kena amik,” ujarnya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)


Perkongsian Ayda nyata menarik perhatian ramai dengan gelagat Ana yang kini sudah pandai bertutur selain memuji kecomelan anak Ayda dan Nabil. 

Selain itu, mereka juga turut menitipkan doa yang baik-baik untuk Ayda dan keluarga. 

Untuk rekod, Ayda dan Nabil Mahir telah berkahwin pada 1 Januari 2021 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 21 September pada tahun sama. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, aydajebat

Leave a Reply

Your email address will not be published.