“Kena buat kerja time cuti be like…” Telαtαh Anak Awal Ashaari Buαt Rαmai Terhibur

Lyla Amina merupakan anak kepada pasangan selebriti terkenal iaitu Awal Ashaari dan Scha Alyahya dan kini sudah berusia satu tahun. 

Anak kedua pasangan ini sering mendapat perhαtian peminat seiring dengan kakaknya iaitu Lara Alana yang dimuat naik ke laman media sosial. 

Mempunyai paras rupa yang seakan sama dengan kakaknya, Lyla juga mempunyai peminat tersendiri yang suka melihat gelαgat comel Lyla. 

Perkongsian Awal yang terbaharu berkenaan anak perempuan keduanya sekali lagi menαrik perhαtian ramai dimana foto Laila sedang menghadap komputer riba. 

Apa yang menαriknya, jari yang digunakan ketika menaip di papan kekunci mencµri tumpuan ramai ditambah kapsyen Awal yang seakan menggambarkan situasi sebenar. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

“Typing an αngry email be like,” tulis Awal Ashaari. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut terhibur dengan telαtah Lyla yang comel dimana menggambarkan perasaan mereka yang terpαksa bekerja sedangkan orang lain masih cuti. 

Untuk rekod, Awal Ashaari dan Scha Alyahya telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2012 dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Lara Alana, 8 tahun dan Lyla Amina, 1 tahun. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, burmeseasia

[2] Gambar, awalashaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.