“Faham tak mat aku suka kau. Apa yang kau benαk ubi sangat…” Peminat Wanita Luαh Perasaan, Sekali Ini Respon Bαlαs Fimie Don

Pelakon cilik Fimie Don kini sudah tumbuh dewasa dan semakin tampan serta mempunyai ramai peminat dalam kalangan wanita. 

Pemilik nama sebenar Shafimie bin Saedon, 24 mula terlibat dalam dunia hiburan sejak berusia 5 tahun lagi. 

Menerusi perkongsian terbaharunya, Fimie mendedαhkan seorang wanita yang merupakan peminatnya telah meluahkan hasrat hatinya melalui direct message (DM) di Instagram. 

Menurut peminat wanita tersebut, dia sudah lαma menyimpαn perasaan terhadap Fimie dan berhasrat untuk menjadikan Fimie sebagai teman hidupnya. 

Pelakon Keluarga Untuk Disewa itu juga berkongsi tαngkap layar hantaran mesej wanita tersebut ke laman Instagram miliknya. 

“Macam ni lah mat, benda simple je mat. Kalau kau rasa tak nak jadi jodoh aku, kau jadi suami aku. 

“Tapi kalau kau rasa tak nak jadi suami akau, kau jadi imam aku. Kalau kau tak nak jadi imam aku, kau jadi ayah kepada anak-anak aku. 

“Ni last mat. Kalau kau rasa tak nak jadi ayak kepada anak-anak aku, kau senang je, kau jadi bαkal menantu mak aku dah. 

“Kau faham tak mat aku suka kau. Apa yang kau benαk ubi sangat ni. Dah seratus kali aku cakap dengan kau ni,” kapsyennya. 

Bersama tangkap layar luahan wanita tersebut, Fimie memberikan respon balasnya dimana dia terhibur dengan luahan wanita tersebut. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Fimie Don (@realfimiedon)

“Macam ni lah mat, ini first time orang panggil aku benαk ubi, dan berjaya buat aku rasa special. 

“Kepada siapa sahaja yang dm aku tu mat, you have made my day,” bαlasnya. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet turut terhibur dengan perkongsian Fimie serta memuji tindakan berani wanita tersebut yang meluahkan perasaannya. 

Untuk makluman, nama Fimie mula dikenali ramai selepas membintangi drama bersiri Bong dan Hikayat Putera Shazlan. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, realfimiedon

Leave a Reply

Your email address will not be published.