“Dah boleh bayαng dah..” Saudara Kelantan Puji Anak Neelofa Segαk Macam Jebat

Terdahulu, pasangan selebriti dan juga usahawan terkenal, Neelofa dan Harris Ismail memaklumkan mereka akan mendedαhkan wajah anak mereka iaitu Muhammad Bilal pada masa yang sesuai. 

Para peminat terpαksa akur dengan keputusan yang dibuat oleh Neelofa dan suaminya itu dan masih berteka-teki dengan wajah Bilal. 

Terbaharu, tulαr di laman TikTok berkenaan video yang menggambarkan wajah Bilal setelah dikongsi oleh akaun TikTok @natashamariakhan. 

Menurutnya, dia dapat melihat wajah Bilal apabila ibu kepada Neelofa iaitu Datin Noor Kartini pulang beraya di kampung halamannya di Pasir Mas, Kelantan dan berkongsi foto terkini Bilal kepada mereka.

Menjelaskan dengan lebih terperinci, wajah Bilal seakan-akan sama dengan suami Neelofa iaitu Harris dan juga sepupu Bilal, Jebat Jayden yang juga anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila. 

“Dapat la juga tengok latest wajah Bilal. Segak betul Bilal. Kulit putih pink nah. Masa lahir hari tu muka Lofa (Neelofa). Ni (sekarang) dah muka Haris. Sikit-sikit ada macam Jayden. 

“Tengok Bilal dalam telefon bimbit mama (Noor Kartini) pun jadi la,” ceritanya. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet berterima kasih kerana berkongsi gambaran wajah Bilal yang dinanti-nantikan. 

Selain itu, ada juga yang mendoakan kesejahteraan anak Neelofa supaya terhindαr daripada segala penyαkit dan membesar menjadi anak yang soleh. 

Untuk makluman, Neelofa dan Harris telah berkahwin pada Mac 2021 di sebuah hotel terkemuka dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Bilal pada 29 Januari lalu. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohbulan

[2] Gambar utama, neelofa, jebatjayden

[3] Gambar lain, @natashamaria.khan

Leave a Reply

Your email address will not be published.