(Video) “Penantian dua tahun, Allah bagi dua…” Alieff Irfan Dan Isteri Kongsi Berita Gembira, Bakal Dapat Kembar

Penantian selama dua tahun akh1rnya membuahkan hasil apabila Youtuber terkenal Alief Irfan dan isteri Bella bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi. 

Terdahulu, Bella berkongsi berita gembira tersebut di laman media sosial setelah penantian mereka berdua untuk mendapatkan cahaya mata akh1rnya ditunaikan. 

Bercerita lebih lanjut, pasangan Alief Irfan dan Bella pernah dikatakan man’dul kerana masih tidak mempunyai zuriat meskipun sudah lama mendirikan rumah tangga. 

Awal Februari lalu, Bella telah membuat keju’tan kepada suaminya, Alief memaklumkan kehamilannya dan ini mengundang seb’ak ramai serta terharu dengan reaksi suaminya yang sangat gembira dengan perkhabaran itu. 

Terbaharu, Alief dan Bella memuat naik video ke laman media dan dikongsi semula oleh pemilik akaun TikTok @hi.enaa dimana mereka memaklumkan bakal menerima anak kembar. 

Hal ini sekaligus menggembirakan ramai dengan berita baik tersebut dimana pasangan ini bakal mendapat anak kembar nanti. 

Menurut pasangan ini lagi, mereka sudah sahkan jantina kedua-dua janin namun masih merah’siakan perkara tersebut dan hanya ibu mereka sahaja yang tahu. 

Tambahnya lagi, mereka akan memaklumkan jantina anak mereka nanti pada majlis ‘gender reveal’ sebagai kenangan untuk mereka bersama peminat. 

Sebelum ini, Bella pernah dike’cam kerana masih tidak memiliki zuriat dan setiap kali menguji kehamilan, keputusannya neg’atif membuatkan Bella kece’wa dan se’dih sehingga terte’kan. 

Pasangan Muhammad Aliff Irfan Aziki, 25 dan Nurul Nabilah Aliah Hazman, 27 mendirikan rumah tangga pada Februari 2020. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, sinetronmalaya

[2] Gambar utama, bellestrelle, irfxn__

[3] Gambar lain, @hi.enaaaa_

[4] Video, @hi.enaaaa_

Leave a Reply

Your email address will not be published.